Citat:
În prealabil postat de pusichet
ella87ella am fost operata si diagnosticul l-a pus in urma operatiei.
nu mi-a spus ce tip de endometrioza am a zis doar ca nu o sa pot avea copii sau daca raman o sa duc sarcina foarte greu sau risc sa o pierd.
prima data am fost operata laparoscopic, iar dupa un an zde zile am fost operata clasic pentru ca eram impinzita peste tot.
tu cum ai fost diagnosticata , pentru ca numai in urma unei operatii se poate spune exact daca ai sau nu endometrioza.
|
Ms mult pt raspuns, prin ecograf 3D am fost diagnosticata, pe partea stanga 7 noduli si pe partea dreapta 2 noduli..nu mai stiu exact cati cm au noduli.....o sa mai consult si alti medici...ms pt raspuns.
Sper sa va impacati si sa luati totul de la capat, e ciudat cum totul a intervenit asa dintr-o data, pot sa zic ca am trecut prin ceva asemantor si mai trec...doar ca eu nu is casatorita.
Daca nu e sa va impacati sper sa ti gasesti linistea de care ai nevoie, incearca sa fi inconjurata de prieteni sa crezi in tine si cel mai mult in Dumnezeu.Sa poti sa umpli golul lasat de el..desi o parte din voi..din el va vietui pt totdeauna..
Poate o sa si dea seama ce doreste cu adevarat..poate are nevoie de o pauza...pt ca eu cred ca daca se va casatori cu alta iarasi o sa intervina aceleasi probleme cu timpul..nu stiu ce sa zic...imi pare rau..foarte rau...
Ai grija de tine.