atat de multe a facut Dumnezeu pentru mine si face in continuare incat nici nu reusesc sa-i multumesc pentru toate binefacerile de care m-a invrednicit.au existat e atat de coplesitor sa simti ca te iubstemomente in viata mea cand doream sa nici nu mai aud de el, insa El in marea si nesfarsita Sa iubire a facut in asa fel icat sa constientisez ca ceea ce fac nu ma avantajeaza deloc, din contra mai mult rau sufletesc imi produce.in multe angoase pe ca sufletul meu le simtea destul de acut , El a fost balsamul care ma vindeca de acestea, imi dadea o forta interiora sa merg mai departe, sa simt ca nu ma paraseste si nu ma va parasi niciodata.trecand ceva ani din vita mea in care Dumnezeu era important pentru mine numai atunci cand ma aflam la anaghina, acum pot sa spunca iL simt altfel, simt ca trbuie sa fac mai multe pentru El, ca trebuie cu adevarat sa pun in practica ceea El ne-a spus.daca am constintiza iubirea lui Dumnezeu pentru noi si cat de puternica este ea, cred ca ne-am dori sa ne ne fi nici nascut.e atat de coplesitor sa simti ca te iube, ca totul a fost facut pentru ca tu omul sa revii de unde ai plecat si sa recuperezi ceea ce ai pierdutincat nici nu poti sa redai in ezpresi omenesti starea pe care o simti.
|