Subiect: parerea mea
View Single Post
Vechi 09.12.2009, 20:56:45
Order66 Order66 is offline
Member

Data înregistrării: 08.12.2009
Implicit

Citat:
Insa, orice societate are regulile ei, iar daca tu vrei sa faci parte din comuniune, trebuie sa te supui regulile si legile lor, sa fii unul de-al
Vroiai sa zici "sa fii unul de-al LOR".Ma rog,incearca sa fii mai coerent.

http://starwars.wikia.com/wiki/Order_66

Sa fiu sincer,mie imi place numele asta de cand am auzit de el.Daca vrei sa-ti zic, atunci iti zic:
Acum ceva timp am jucat un joc online cu nave spatiale(Freelancer) pe un server german.
Si acolo am intalnit un clan:OIA.Aveau ca battleship(battleshipul este o nava capitala ce o poate achizitiona orice clan oficial si care se respecta.Nava asta are putere de foc extrema,la fel si armura.Doar ca manevrabilitatea e sever limitata,la fel si viteza.) [O.I.A]~Order66~
La inceput nu stiam ce inseamna order66,dar mi-a placut numele asta.Incet incet,am intrat in clanul inamic,Western Alliance(era un clan bun,OIA era unul outlaw).Am pus mana pe BS-ul de la WA,dar degeaba.OIA ne faceau praf.Asa ca am intrat in OIA ,dar nu am pus mana pe BS.
Am avut victorii bineinteles,dar au fost datorate superioritatii noastre numerice.Necazurile pe care le-a facut Order66 mi-au ramas intiparite in minte.De atunci,pentru mine Order66 inseamna putere si supunere fata de cel mai puternic.
Acum nu mai joc freelancer,ci ogame.Strategie spatiala,cu planete,colonii,flote,aparari....
La planeta mea principala am o luna care se numeste Order66.Am numit-o asa din 2 motive:
1.Alianta in care eram eu era in razboi cu JediOrde(o alianta de tip navy,cu tone de membrii,alianta mea era cu membrii mai putini,dar mai experientati) si am numit-o asa ca sa bag spaima in JediOrde.
2.Ca sa bag spaima in inamicii mei din imprejurimi.Pot spune ca zona din jurul meu e controlata de mine,pentru ca am cea mai puternica flota care activeaza in zona respectiva.Bineinteles ca mai sunt si alte flote mult mai puternice in zona,dar care nu au ca scop dominatia acelei zone.Asta e scopul meu,sa domin zona respectiva.

Pentru mine,Order66 inseamna putere ,organizare cu cap si "military power"(putere militara).
Numele asta nu are deloc legatura cu 666 si noua ordine mondiala.Daca se numea Order666,atunci nu imi mai placea.Nu pentru ca era 666 acolo,ci doar pentru ca nu imi place cum arata si cum suna.
Am mai zis si o sa repet:imi place numarul 666,dar asta nu inseamna ca sunt satanist.Pot sa te asigur ca nu fac sacrificii sau io stiu ce fac satanistii inraiti.

Citat:
dar nu DUMNEZEU insusi a distrus pe oameni ci entitatile care au fost trimese
"Am nimicit neamuri, le-am dărâmat turnurile, le-am pustiit ulițele și nu mai trece nimeni pe ele! Cetățile lor sunt pustiite, nu mai au nici un om în ele, și nimeni nu mai locuiește în ele!
8 "De aceea așteptați numai, zice Domnul, până în ziua când Mă voi scula la pradă: căci am hotărât să strâng neamurile, să adun împărățiile, ca să-Mi vărs urgia peste ele, toată aprinderea mâniei Mele; căci toată țara va fi mistuită de focul geloziei Mele."
Nu se vede ca Dumnezeu Insusi zice ca El a nimicit oameni?Ce nu s-a inteles?

Citat:
Ideea generala ce se desprinde din carte este urmatoarea: au fost violente, razboaie, etc dar acestea au fost ca pedeapsa divina a acelor popoare.
Mie mi se pare aiurea ca un Dumnezeu atotputernic,atotstiutor si atotiubitor pedepseste popoarele care s-au indepartat de El.Pur si simplu gasea El alta alternativa.Nu uita,pentru un zeu cu calitatile de mai sus,exista mereu alternative.
Citat:
e si drept si corect.
Exemplu de nedreptate:
"Ai văzut cum s-a smerit Ahab înaintea Mea? Pentru că s-a smerit înaintea Mea, nu voi aduce nenorocirea în timpul vieții lui; ci în timpul vieții fiului său voi aduce nenorocirea casei lui!"

Ti se pare ca fiul lui a gresit cu ceva ca sa merite sa i se aduca nenorociri?
Reply With Quote