Floar, tu afirmi ca tatal tau e preot dar pe de alta parte consideri ca:
Citat:
În prealabil postat de Floar3
Cum sa lucreze Duhul Sfant intr-un om pacatos??? Tu realizezi ce spui? Numai Sfintii au Duhul Sfant in ei.
|
Adica... in caz ca este preot ortodox...
- fie il consideri pe tatal tau un sfant fara de pacat din moment ce este preot si savarseste Sfanta Liturghie - in cazul asta intreaba-l cine a fost singurul om fara de pacat de pe lumea asta

- fie, daca a facut vreun pacat vreodata, intreaba-l cu ce putere transforma painea si vinul in Trupul si Sangele Mantuitorului - cu puterea sa de om sau cu puterea Sfantului Duh ce i-a fost data prin hirotonie?
Nu te supara ca te intreb, tatal tau este preot ortodox?
Ceva nu se leaga in afirmatiile tale. Pe de o parte pretinzi autoritate afirmand ca tatal tau este preot si ca iti da dreptate (desi unele din opiniile tale se contrazic cu dogma ortodoxa), dar pe de alta parte cauti raspuns pe forum (ai cautat si ai si gasit raspuns pe forum) la diferite intrebari legate de dogma ortodoxa, de credinta, de intelegere a Bibliei, desi toate aceste intrebari le-ai fi putut pune tatalui tau sa-ti explice, daca zici ca e preot. Recent ne-ai spus ca de fapt nu ai duhovnic si de aceea ti-e frica sa citesti Psalmii, desi ai fi putut sa-l intrebi pe tatal tau daca zici ca e preot.
Citat:
În prealabil postat de Floar3
Eu abia acum ajung la Psalmi, pana acum am citit toate cartile Bibliei pana la Iov. Dupa ce am citit ce ati scris voi, mi-e frica sa ma apuc de Psalmi, cum sa ii citesc?? Precizez ca nu am niciun duhovnic.
|
Sfatul meu este sa iti gasesti un duhvnic
ortodox care sa te indrume si sa te lamureasca in credinta ortodoxa.