Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
 Nu știu cât succes va avea acest topic dar mă gândesc de mult timp să-l deschid.
Mai este puțin și va veni minunata sărbătoare a Naștesii Domnului,sărbătoare de bucurie și de pace.
Vă propun să facem un mic efort și cu inimile pline de dragoste unii pentru alții să spunem celor pe care la un moment dat i-am rănit un sincer și din inimă IARTÂ_MĂ.
Voi începe eu!
Dacă prin cuvintele mele sau primind un gând de mândrie, de slavă deșartă uneori am rânit vreun frate sau soră de pe forum (cel mai recent pe userul ombun) îmi cer iertare.
|
OOps! M-ai ranit? Cand? Habar nu aveam si chiar de-ar fi fost asa, n-am purtat si nu port ranchiuna nimanui. Nimeni nu-i perfect; Avem slabiciuni fiecare dintre noi si mai avem tendinta de a fi subiectivi. Cine sa ne inteleaga decat bunul Dumnezeu. Pe care-L rugam sa ne ierte ca toti suntem rodul mainilor Lui, cu bune si cu rele.
Si, daca vrei, ui-te, eu te iert, dar cu conditia sa ma ierti si tu pe mine, ca doar nu degeaba te-oi fi suparat!...
Iar pentru ceilalti... Hai, mah... Care mai vrea iertare?... Ha? Va dau eu voua!...
Leter edit - Saru'mana, elizabeta! Se pare ca "m-ai ghicit"!