View Single Post
Vechi 10.12.2009, 11:33:29
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariS_ Vezi mesajul
Marturisesc ca raspunsul la intrebarea a sasea nu l-am stiut. Dar
recintind inca odata si inca o data cap.21 din Ioan mi se pare ca-l
intrezaresc. Cred ca Ioan, asa cum am spus ca incearca sa dea
pe langa povestire si o profetie, de data aceasta e sub forma de
avertisment: NUMAI iubirea recunoaste IUBIREA. Avertismentul
este inclusiv pentru Petru, deci pentru oricine se crede ierarhic
superior. Daca Iisus ar reveni acum pe pamant sub forma smerita,
doar cei ce-L iubesc cu adevarat L-ar recunoaste indiferent de
cata dogma ar cunoaste sau in ce ierarhie s-ar afla.
Acest avertisment Ioan il da de mai multe ori in acest capitol
special al evangheliei sale, asa cum vom vedea mai tarziu.
Daca sunteti de acord cu acest raspuns gasit pe moment sau
aveti alte pareri?

Maran atha, frumos nume, nu am timp acum sa ma uit pe material
dar il voi studia.
Din pacate prea multa lume are o perceptie gresita fata de Petru.Toti cei care au ceva impotriva lui Petru sunt niste bigoti religiosi.Probabil ca din pricina manipularii Petru este cel mai gresit interpretat personaj.Va recomand sa cititi omilia Sf Ioan Gura de Aur la Matei, sa vedeti ce zice el de Petru.Draga MariS nu te mai "alia" atata cu sectarii si nu le mai da apa la moara.De data aceasta la a doua venire Iisus Hristos care acum imparateste prin Biserica, va veni in slava si va fi venirea Sa cum se arata fulgerul dintr-o parte a Cerului in alta si toate neamurile pamantului il vor vedea.Stai linistit ca cei care nu implinesc poruncile Lui si care nu au traire nu pot sa-l recunoasca nici acum, de aia sunt "sectari".Dumnezeu este iubire si cine nu iubeste nu cunoaste pe Dumnezeu.Ai grija ca vorbesti cu Doriana , o fata posedata care a "vorbit in limbi" la penticostali, care e dead-again.Iar despre Maranatha nu am cuvinte rele de spus pana acum, chiar daca este de alta religie apreciez modul in care a postat si s-a raportat la acest forum,un om cu bun-simt cel putin, daca nu cu mai mult.Iar despre adventisti precum trices si vasalie-condor-si ce nume o mai avea pe acuma- ai grija ca sunt vicleni si parsivi.
Reply With Quote