Revenind la subiect, aud destule lucruri rele ce se vor intampla inca de anul viitor si fel si fel de presupuneri astrologice.Iarasi am auzit ceva cu incalzirea globala si inversarea polilor s.a.m.d.Se spune ca 2000-2009 a fost cel mai calduros deceniu din 1850 incoace.Ma uitam la televizor si am prins o parte din emisiunea aia pe antena 1 spre sfarsit, in care zicea un batran e posibil sa se intample cataclisme in natura in anii ce vor veni si chiar e posibil ca viata biologica in urma anumitor cataclisme sa inceteze pe Terra.Nu am inteles exact ce, am prin emisiunea pe final, aia a lui Madalin.Vorbea omu de inversarea polilor, de planete , s.a.m.d.Tot asha din cate am auzit din punct de vedere atrologic se asteapta ca sa se intample ceva important in 2012.Se spune ca in 2012 vom avea o aliniere a planetelor si ca soarele va intra in aliniament galactic.
"Astronomii moderni au confirmat că, la data solstițiului de iarnă, în 21 decembrie 2012, soarele se va afla în aliniament galactic, pe aceeași linie cu Ecuatorul Galactic (linia care împarte în două Calea Lactee, divizînd-o în două emisfere), calendarul Maya terminându-se la această dată."
"Odată cu trecerea timpului și apropierea de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbări la nivelul planetei, care vor provoca modificări radicale și bruște de climă, timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar "ADN-ul uman va fi reprogramat.” se arată într-un raport al Pentagonului (odata cu mediatizarea acestui subiect, au inceput sa fie retrase multe articole de pe net...Un prieten de al meu din Anglia le avea scrise, acum nu mai stiu ). Teoria este susținută de mayași, care prevăd ca “sfârșitul timpului” va avea loc pe 21 decembrie 2012. Excepționali matematicieni și astronomi, ei au conceput unul dintre cele mai precise calendare cunoscute de om, mai exact chiar și decît cel gregorian utilizat azi. Calendarul lor a fost alcătuit în urma observării minuțioase a soarelui, a planetelor și a stelelor din Calea Lactee. Astronomii maya cunoșteau locația exactă a centrului galaxiei, dând o importanță deosebită nașterii și dispariției stelelor. Bazându-se pe o combinație între divinații și calcule matematice, indienii Maya au aflat, încă de acum 4.000 de ani, că pe 21 octombrie 2012 va începe alinierea soarelui nostru cu Ecuatorul Galactic și cu stelele din centrul Căii Lactee. Astronomii moderni au confirmat că, la data solstițiului de iarnă, în 21 decembrie 2012, soarele se va afla în aliniament galactic, pe aceeași linie cu Ecuatorul Galactic (linia care împarte în două Calea Lactee, divizînd-o în două emisfere), calendarul Maya terminându-se la această dată. Chiar dacă nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfârșitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare că tot mai multe argumente converg spre concluzia că în acel an ceva cu totul surprinzător și inimaginabil se va petrece cu planeta noastră și implicit cu noi, locuitorii ei. Înainte de a accepta sau respinge aceste teorii, e bine să le cunoaștem."
Colac peste pupaza : A-ti vazut filmul 2012? :) Ca idee filmul este foarte interesant , dar ca poveste ajunge foarte alungit si plictisitor.Oricum tema filmului este interesanta.Pacat ca tine aproximativ 3 ore :)).
|