Citat:
În prealabil postat de OmuBun
M-am gandit eu ca de-aici ni se trage! Daca imi permiteti, va rog, o umila remarca, v-as fi recunoscator: oare n-ati gresit forumul, cumva? Pe-aici suntem niste bieti crestini amarati si ignoranti in ale speculatiilor si subtilitatilor politice! Nu cred ca va puteti recruta din randurile noastre cine stie ce membri, care sa va faca partidul puternic, asa incat sa ne scapati de criza. Sau poate la altfel de criza va referiti!...
Oricum, ma iertati ca am indraznit sa intervin. As vrea sa va si felicit pentru succesul rasunator obtinut alaturi de cel pe care l-ati sustinut, si nu va lasati ingenunchiat de rautatile celor care nu va recunosc! Sunt efectele invidiei si a rautatilor nejustificate. Va uram deplin succes pe inalte culmi de prrogress si civilizatie!
|
domnule, de ce insinuezi ca-s securist sau ss-ist sau ceaushist sau comunist tortzionar? eu am fost doar pioner shi utecist shi n-am fost comunist shi nici n-ash fi vrut sa ajung..., dumneata n-ai citit ce am scris dar m-ai ironizat subtil shi subversiv, shi m-ai shi trimis la plimbare zicand ca fac recrutari? poi unde sa fac recrutari daca partidul acesta nici nu exista? eu doar l-am daruit sa-l preia shi sa-l formeze intrucat eu ash vrea sa votez cu el daca va exista...
poi cine poate rezolva criza politica? eu cred ca numai Domnul a shi rezolvat-o deja... deci daca se vor incumeta sa formeze cineva UCS-Carol al II-lea s-ar putea sa se rezolve criza politica shi morala din Regina Romania.
oricum itzi multzumesc ca mi-ai dat atentzie... mie un anonim pacatos, mare pacatos mirean din BOR dar care ii cred shi marturisesc shi ca proorociile date celor 7 trambitze Apocaliptice sunt Adevarate... iar eu nu sunt membru al vreunui partid politic, am fost pioner shi utecist inainte de 89 shi n-am fost comunist shi nici n-am avut simpatii comuniste, decat in firea mea am oarecum dureri de stanga shi astfel am fost membru prin net la URR sector 6, ca in Cluj nu m-au primit shi mi-am dat demisia apoi fiindca au cerut-o ei pe forumul lor unde am activat pana la alegeri shi pana cand s-a unit cu PNTCD-Milutz, nu shtiu daca au acceptat-o, dar eu am trimis-o shi semnat-o, demisia... deci nu sunt la nici un partid politic dar am simpatii politice pentru acest viitor partid UCS-Carol al II-lea... cu care daca s-ar crea ash vota imediat shi ash participa ca activist de partid, fireshte daca mi-ar permite Hristos sa am shi activism politic pe langa activismul creshtin facut in taina spre mantuirea sufletelor noastre.