View Single Post
Vechi 10.12.2009, 15:17:39
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Religia: Ortodox
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Andrei, oare atat de mult am saracit, incat Dumnezeu nu a gasit un om mai bun decat Basescu? Nu-l vad ca pe un uns. Ungerea era facut de un patriarh, profet, un om ales al lui Dumnezeu. Iar aici nu e vorba de asa ceva. E adevarat ca mai plange din cand in cand, dar plansul sau nu e unul adus de zdrobirea inimii.

Nu stiu cati s-au rugat lui Dumnezeu sa ne daruiasca cel mai potrivit presedinte. Nu stiu cati au cerut luminarea mintii in a alege. Cred ca multi s-au multumit cu o umbrela, o suma de bani, cateva emisiuni de manipulare ... si asa au decis de partea cui sunt.
Costel eu nu am zis ca Basescu a ajuns presedinte cu voia lui Dumnezeu, ci cu ingaduinta Lui. Lumea nu intelege ca trebuie aplicata regula "Cautati mai intai Imparatia Cerurilor si dreptatea ei si toate celelalte se vor adauga voua". Daca in lume s-ar rezolva criza spirituala, morala, s-ar rezolva si cea materiala. Totusi criza asta materiala e provocata intentionat, dar multi oameni, saracii de ei, nici nu stiu scopul ei, si al atator lucruri si intamplari. in plus inca o veste proasta, s-a semnat tratatul de la Lisabona, legat de agricultura. Asta e. Profetiile trebuie sa se implineasca, nu ca asa vrea Dumnezeu, asa vrea omul. Numai bine si Doamne ajuta!

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".
Reply With Quote