Citat:
În prealabil postat de Doriana
Andrusca , as vrea sa nu mai discutam despre "noi" si "voi", caci iese un meci urat. Cum am spus, nu exista doua tabere, ci crestini particulari care mai si gresesc, uneori chiar mult. Deci as prefera sa discut idei, nu culte, doctrine si nu oameni. Poti face asa ceva? Daca ne mancam in continuare unii pe altii nu va iesi nimic bun, va parea ca atac cultul tau si Danut isi va iesi iar din matca, intr-un fel sau altul.
|
Nu exista noi si voi???
Atunci de ce insinuezi ca voi incercati sa ne aduceti la cunostinta Adevarul, si noi nu suntem deschisi sa il primim...cumva noi nu suntem crestini, tot te intreb acest lucru?
Atitudinea voastra si minciuna in care traiti va situeaza intr-o alta tabara, cea a ereticilor!
Eu am spus de la inceput ca Biserica Ortodoxa este cea Adevarata, asta este esentialul si toate argumentele posibile conduc spre aceasta concluzie!!
Antiteza o faci tu, tot etaland numeroasele fapte bune facute de adeptii cultului tau, credinta, darurile primite de la Duhul Sfant si lipsa de credinta a poporului nostru pentru care traim in saracie si nu ne sunt ascultate rugaciunile!!! Nu recunosti?
Care este sensul existentei sectei tale si tuturor celor existente in acest moment, cand pana la interpretarea lui Charles si darul primit de singurul "credincios de pe Terra" ( si atata erezie e greu de inteles pentru orice ortodox!!!) toata lumea era crestina....cumva ne situezi in alta tabara, nu suntem crestini, dar ce suntem...ce nevoie avem de Adevarul vostru, de interpretarea unui om, cand Hristos a lasat un mesaj atat de clar si limpede intregii lumi???
Voi v-ati situat in afara Adevarului, este alegerea voastra si tabara voastra...eu nu am de ce sa te menajez, pentru ca nu ma joc cu minciunile, ipocrizia si ereziile ca si cum ar fi Adevar!!!!