Citat:
În prealabil postat de bmadalin
Am atasat o poza cu ce se vede de la mine de pe fereastra, ca sa-mi intelegeti dispozitia cand scriu aceste lucruri. Si inca una cu Hyde Park din Londra intr-o zi de miercuri, toamna.
Astept pareri ...
|
Madalin,
Inteleg ca tu faci parte dintre cei care duc o vietusca tihnita, indestulata in Romania, clasa timida de mijloc, cea cu iesiri in week-end la schiat in Austria cu familia si prietenii si alte placeri necesare, insa te deranjeaza PEISAJUL.
Parerea mea este sa consideri Romania ca un vest salbatic...iar deschzatorii de drumuri ai vestului, oameni deosebiti, de mare curaj, singuri au luat taurul de coarne si au inceput sa-si imbunatateasca viata LOCAL, in mijlocul sagetilor trase de INDIENI...deseori, fara sa se bazeze pe autoritati
Ca urmare, cred ca ai putea sa incepi cu vopsitul celor doua ghene de gunoi care-ti deranjeaza peisajul de la geam. Oare crezi ca ai putea ca cumperi o cutie de vopsea placuta si sa o vospesti?. De asemenea catelului care va pazeste masinile de shuti, ai putea sa-i faci o cusca pentru a nu mai fi nevoit sa cutreiere strazile si sa fie accidentat.
Cred ca doar prin exemplul propriu si actionind LOCAL putem schimba ceva global. Initiaza tu acest mic pas. Apleaca-te si ridica tu cutia aia de conserve aruncata de cineva pe geam.
Hai, cu Dumnezeu inainte!