View Single Post
Vechi 10.12.2009, 20:15:10
viviana's Avatar
viviana viviana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2007
Locație: undeva...
Religia: Ortodox
Unhappy

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Este scris:
Orice cirmuire este de la Dumnezeu!
Ca urmare trebuie respectata!

si deasemenea sa nu uitam ca

Asa cum Unsul lui Dumnezeu raspunde pentru pacatele lui el va raspunde la Judecata si pentru pacatele supusilor lui, pacate pe care le putea preveni!

De aceea a fi presedinte este o mare responsabilitate !

Buna seara! Nu am putut sa ma abtin, nu imi place sa fac politica, consider ca adevaratele valori nu stau in ,,prima linie,,,dar ma intriga faptul ca fiica lui Basescu a propus ca drogurile sa fie libere la vanzare...si tot in timpul guvewrnarii lui parca o comisie parlamentara a propus liberalizarea prostitutiei si a drogurilor usoare!!! Terifiant ptr mine ptr noi ptr un popor ortodox..si cine? fiica presedintelui...nu mai spun de celelalte abuzuri si minciuni...vedem filme in direct cu copii altoiti peste gura si ni se spune ca-s trucaje...basta cu ,,tiganca imputita,,...sincer am un gust amar...dar asta e strict parerea mea,si striga constiinta-n mine.
[SIZE=3]"Dragostea adevarata se aseamana cu flacara unei lumanari. Oricate alte lumanari s-ar aprinde din ea, flacara primeia ramane intreaga si nu se micsoreaza deloc. Si, fiecare noua lumanare, are aceeasi flacara ca si precedentele...,,[/SIZE]
Reply With Quote