View Single Post
Vechi 02.03.2007, 12:50:05
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

"oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor, marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu, Care este in ceruri" (Matei 10;32)

" Iar cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor, si Eu ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu, Care este in ceruri(Matei 10;33)

" Nu va temeti de cei ce ucid trupul iar sufletul nu pot sa-l ucida, temeti-va mai curand de cei ce si sufletul si trupul pot sa-l piarda in gheena"(Matei 10;28)

" Toate Mi-au fost date de catre Tatal Meu, si nimeni nu cunoaste pe Fiul decat numai Tatal, nici pe Tatal nu-l cunoaste nimeni decat numai Fiul si cel caruia va voi Fiul sa il descopere"(Matei 11;27)

"Cine nu este cu Mine este impotriva Mea si cine nu aduna cu Mine, risipeste"(Matei 12;30)
"Caci pentru aceasta a murit si a inviat Hristos, ca sa stapaneasca si peste morti si peste vii"(Romani 14;9)

"Intru El avem rascumpararea, prin sangele Lui, si iertarea pacatelor dupa bogatia harului Lui(Efeseni 1;7)

"Pentru ca oricine este nascut din Dumnezeu, biruieste lumea si biruinta lumii este credinta noastra(1 Ioan 5;4)

" Si cel ce sunt viu, am fost mort, si iata sunt viu in vecii vecilor si am cheile mortii si ale iadului(Apoc.1;18)

"Pentru ca Dumnezeu celor mandrii le sta impotriva iar celor smeriti le da har"(1 Petru 5;5b)

Iata cateva versete si sunt inca multe altele care ne intaresc in credinta pe care o avem, si nici o "dovada" comerciala si de prost gust, nu va putea fi pusa inaintea Cuvantului Sfant a lui Dumnezeu, in aceste zile se arata multi luptatori impotriva lui Hristos si a Bisericii Sale, pt ca diavolul stie ca daca oamenii nu cred in invierea lui Hristos, nu vor crede nici in invierea lor si astfel vor umbla in faptele lor rele,
Doamne fa ca prin acest nou atac impotriva Ta, sa nu deznadajduim, ci mai mult sa ne intarim credinta in Tine si in Fiul pe care l-ai trimis sa impace cerul cu pamantul. Amin!
Reply With Quote