@anna21 - dar in ce domeniu lucreaza sotul tau? Nu se poate face si la ei prin rotatie?
@Geo - nu mai fi asa de amarat. Lasa sa fie si serbarea din biserica, asa cum se cuvine, dar si bucuria oamenilor. Asa putina bucurie au oamenii. Macar de Craciun lasa-i.
Craciunul trebuie sa fie sarbatoarea bucuriei Nasterii Domnului si trebuie sarbatorit atat in biserica prin slujbele cuvenite, dar si prin dragostea de aproape si milostenie si bucurie umana.
Darurile inseamna dragoste, a ne gandi unii la altii cu bine.
Trebuie sarbatorit cu cei dragi, familie si prieteni si trebuie sa nu uitam nici de cei care sunt singuri si nu au ce le trebuie, de la caldura si hrana, la credinta, dragoste si bucurie.
Dragi preoti nu mai neglijati partea umana si sociala, omul, iubirea.
Poate ca multi nu stiu ce inseamna sa fii trist de Craciun si sa nu te poti bucura. Sa te duci la biserica la slujba, sa fii bun crestin, dar sa te duci apoi acasa si sa fii in lacrimi (decese sau boli in familie, lipsuri etc.), sau chiar sa fii singur.
Eu stiu de la mine si de la altii.
Sigur ca nu trebuie sa cadem in extreme. Asta cu porcul nu o inteleg nici eu si nu-mi place, dar este traditia romanilor.
Fiecare cu placerea lui. Mie imi plac dulciurile...si bradul.
Last edited by sophia; 10.12.2009 at 23:49:36.
|