View Single Post
Vechi 11.12.2009, 00:46:17
ieromonahrafael ieromonahrafael is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.08.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Chiar nu cred ca nu va pare rau pt. Un leu.
Normal ca ma simt suparat si defaimat pe degeaba de cineva care nici nu ma cunoaste dar nici nu vrea sa ma cunoasca cu adevarat. Vam spus si ma repet: Luati legatura cu postasita din comuna vad si vedeti cine a luat banii, totodata va invit sa luati legatura cu mine si sa vedeti ce am primit eu. Dar nu vreti sa faceti acest lucru ci acuzati doar asa din placere, ca sa nu mai spun si eu ca prin femeie a intrat pacatul si moartea in lume..... Eva a fost cea care l-a amagit pe adam in rai. Tot femeia il amegeste pe om si il face sa preacurveasca.... Si ma opresc aici ca sa nu mai spun si mai multe. Deoarece sunt si femei credincioase si cumsecade.

Citat:
În prealabil postat de nicoletapopa Vezi mesajul
stimate parinte "ieromonah rafael " daca nu era adevarat cele scrise de mine pe acest site nu va deranja atata de tare .sincer va spun ca nu imi pare rau de banutii trimisi ci din contra ma bucur ca iam trimis pentru ca sunt convinsa ca nu va-ti coborat la nivelul asta de ai lua 20 de lei ci dumneavoastra va coborati la milioane bune nu la cativa lei . Am vorbit si cu alti oameni din sat si acum sunt si mai sigura de ceia ce scriu . Am facut cateva sesizari la trusturile de presa din brasov care au nevoie de audienta si miau promis ca in cel mult o saptamana vom rezolva cumva , prin difuzarea unei emisiuni in care sa va demaste . Fericita voi fi atunci cand voi reusi sa va demasc si sa vedem adevarata fata a dumneavoasta. Eu nu am zis ca nu "ati fost calugar " vreodata ci ati fost ,dar pacat ca nu ati mers pe drumul cel bun pana la capat si ati ales alta cale .
Reply With Quote