View Single Post
Vechi 11.12.2009, 07:52:23
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de The_Fallen Vezi mesajul
Scuze, dar nu prea inteleg ce vrei sa spui.Ideea mea era ca oamenii au simpatie pentru un animal, dar indiferenta (in cel mai bun caz) fatza de un om.
Nu este real,decat cu exceptia a catorva cazuri de persoane carora putin le-a sarit o rotitza,din diverse cauze si atunci cauta un refugiu in animale.
Din experienta pe care o am,pentru ca activez in protectia animalelor de ceva vreme,am ajuns la urmatoarea concluzie:atat persoanele care spun ca iubesc animalele,dar nu sunt interesate de oameni,dar si cei care afirma ca iubesc oamenii,dar nu ii intereseaza dobitoacele,florile,copacii etc,nu iubesc,in realitate pe nimeni cu adevarat,fie oameni,fie animale!
Fiintele care intr-adevar percep iubirea divina o revarsa neconditionat asupra intregii creatii,fiecare dupa propriile puteri si inteleg faptul ca si cel mai mic fir de iarba are un rost si ca nu exista superior,inferior,ci totul trebuie sa existe intr-o armonie desavarsita.
Multi imi veti spune ca este o utopie,dar va asigur ca din tot ceea ce am trait de cativa ani buni incoace,este o realitate spre care cu totii ar trebui sa tindem!
Reply With Quote