Citat:
În prealabil postat de bmadalin
Si nu, nu tin nici cu portocalii, nici cu rosiile, nici cu atonestii. Scopul meu pentru care am postat aici nu a fost sa discutam politica. Deci va rog sa nu ma convingeti ca unii sunt mai buni decat ceilalti. Nu cred ca de acolo ne vine noua scaparea. Desi e de discutat daca de acolo ne vine necazul.
|
Nu inghit politica, insa, din pacate, trebuie sa ne pronuntam si noi in aceasta.
Daca si noi, crestinii, tacem si ne dam in spate, cine ar mai ramane sa hotarasca legile pentru lumea in care traim.
Este dureros si ma doare sa stiu ca nu am de ales in aceasta problema. Trebuie sa stim si ceva politica. Pana acum nu m'a interesat nimic. Abia de acum incep sa imi dau seama ca este insa nevoie de ea in aceasta lume cazuta. Un preot profesor mi'a vorbit mult despre dreapta raportare a crestinilor la a spune lucrurilor pe nume, la a discerne raul de bine, albul de negru. A zis:
"Nu va implicati in polita, insa pronuntati'va intotdeauna asupra hotararilor pe care aceasta le ia."