Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus
Se întâmplă că "învățăturile ei" să fie de fapt învățăturile Domnului nostru Iisus Hristos, "punctele ei doctrinare" să fie de fapt ale Bibliei.
|
Foarte bine, eu te-am întrebat de ce nu existau aceste învățături în Biserica lui Hristos și până la profetesa voastră? Adică: interdicțiile alimentare, cinstirea sabatului evreiesc, inexistența sufletului după moartea omului, inexistența iadului, "rămășițele" Bisericii etc.
Dacă aceste învățături erau de la Dumnezeu atunci de ce nu au existat în Biserica lui Hristos și până la nașterea lui Ellen White, profetesa voastră?
Doar spune bibllia că "adevărul Domnului ține în veac"? Sau nu ține?

Au ținut doar în primul secol, după care au fost pervertite până s-a născut "profetesa" voastră în America?
Ce mai spune Biblia
Col 1.18 “Și El [Hristos] este capul trupului, al Bisericii; El este începutul, întâiul născut din morți, ca să fie El cel dintâi întru toate. ”
Efeseni 3.21 „Lui fie slava în Biserică și întru Hristos Iisus în toate neamurile VEACULUI VEACURILOR. Amin!”
Matei 28.20 "
și iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la SFÂRȘITUL VEACULUI. Amin."
Scrie aici că Hristos va lucra prin Biserica sa, doar o perioadă de timp, după care o va părăsi ca să revină iar când se va naște secta voastră?