View Single Post
Vechi 11.12.2009, 13:36:53
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
Pentru tine doctrina biblică (adevărul biblic), începe și se sfârșește cu sinoadele ecumenice? Inspirația Duhului Sfânt în scrierea Sfintei Scripturi nu mai înseamnă nimic?
Eu ti-am adresat multe intrebari, toate logice ...care imi vin pe scoarta in stilul dicteului automat!

De ce White nu a mai crezut in profetul Miller si a parasit secta infiintata de el, a infiintat alta secta si nu a mai crezut in nici un alt profet din cei aparuti ca ciupercile dupa ploaie si dupa ea?

Au existat adepti care nu au mai crezut in ea si au migrat spre alte culte/adunari? De ce?

A fost demascata in repetate randuri si intreaga lume stie, iar cand faci profetii ca si cum ar veni din partea ta...nu au cum sa fie profetii culese din tratatele unor oameni cinstiti si culti, nu esti de acord?

Da, Sinoadele Ecumenice sunt specifice Bisericii Ortodoxe ( de aia le contesti) care a combatut erezii grave, care a stabilit temelia de Credinta ca pavaza exact impotriva ereticilor, si care a luptat pentru Unitatea Bisericii!

Luther nu avea nimic de reprosat Bisericii Ortodoxe, nici nu o cunostea macar, iar aspectele negative criticate dur de el Bisericii Catolice, nu se regaseau in BO si nu s-au regasit niciodata!

De ce acum toti sectarii contesta Biserica Ortodoxa, cand Luther nici macar nu a facut acest lucru...si nici nu intentiona sa infiinteze Protestantismul, dar l-a infiintat de fapt atunci cand a fost excomunicat si nu inainte???

De ce acum toate sectele contesta totul pana la aparitia lor, spicuiesc din Sfanta Traditie ce le place, cine a scris si cules aceste date importante pentru voi...pentru ca noi toti sa stim si acum ce se intampla in acele vremuri, cum au trait Sfintii Apostoli, cum au trecut la Domnul, cum si-au dat viata mucenici si martiri pentru Hristos??? Cine...voi, Adventistii ...sau Biserica Lui Hristos, in care Duhul Sfant a lucrat neintrerupt si Dumnezeu a protejat-o de mintile inselate de Diavol, insa voi sustineti uniti in aberatia ca Adevarul nu mai exista si Duhul Sfant nu mai lucra ( desi despartiti in doctrine)...in opinia voastra totul s-a uitat, Cuvantul lui Dumnezeu disparuse vezi Doamne, si au aparut Miller si White cazuti din cer te pomenesti!

Dar ce te faci cu toti profetii astia veniti fiecare cu interpretarea, darul lui, si Adevarul personal " revelat" de Dumnezeu si care mustra pe unde apuca...cum explici bogatia asta de profeti mustratori, trimisi de Dumnezeu, dar atat contradictorii????

Crezi ca Hristos mai avea ceva de spus in plus unei femei ca White, fata de ce a transmis Sfintilor Apostoli si prin ei intregii lumi?

Da, Sinoadele Ecumenice au fost convocate inca din anul 325, de catre Sfantul Imparat Constantin....pentru ce crezi, pentru risipirea Cuvantului lui Dumnezeu, sau tocmai pentru protejarea Lui?????

Toate hotararile Sinodale s-au facut numai pe baza Sfintei Scripturi, sub inspiratia Duhului Sfant, si de catre reprezentanti ai intregii Biserici Crestine din intreaga lume...deci nu un singur om a facut ce a vrut si cum i-a trasnit lui pe scoarta!!! Asta inseamna Unitatea in Credinta si lucrearea Duhului Sfant, atunci cand intreaga Biserica Crestina raspandita in intreaga lume, este intr-un singur gand si cu acelasi gand, acela de a pastra Cuvantul lui Dumnezeu cu sfintenie si nu a-l interpreta la nesfarsit si ii tot gasi sensuri, asa cum fac " luminatii profeti" fara nicio importanta pentru Biserica...intelegi?
Citat:
Le găsești pe toate în Biblie, ele existau și înainte de White, chiar și înainte de Biserica Ortodoxă. Trebuie să ai doar ochi să le poți citi (și nu mă refer doar la ochii fizici).
Nu imi spune mie ca gasesc ceva din ce a spus White in Biblie, White este un nimic...unde era ea in primul secol crestin sa auda cele spuse de Sfintii Apostoli lumii intregi, care este legatura ei cu Crestinismul Adevarat...a scuze, a trait in America..I see??? A trecut femeia asta vreodata pe la Ierusalim, a avut dorinta asta, exista cultul Adventist la Ierusalim, acolo unde este Biserica Ortodoxa, mama intregii crestinatati?
Daca Biserica Ortodoxa ne sta acolo marturie din primele secole, si noi ne inchinam la fel ca si atunci si o cinstim la fel de mult....care e relatia sectei tale cu Crestinismul Adevarat, pe ce taram a aparut secta ta si ce stie White ce s-a intamplat pana la ea? Ea l-a avut de model pe Miller si nu a fost profeteasa decat cand a vrut ea, nicidecum cu voia lui Dumnezeu asa cum ne tot spui tu pe aici...asta este Adevarul...punct!

Nu exista nici una, deci inceteaza sa ne mai spui noua ce spunea White si cum intamplator a tesut erezii pe baza Bibliei!

Si Dan Brown tot intamplator a creat un roman pe baza Bibliei...dar uite cum sunt " luminati" unii de cel rau!!!
Citat:
P.S. Nu mai răspund la murdăriile ce cu atâta plăcere le împrăștii despre White. Oare cum poate o femeie inteligentă și educată să se complacă în așa ceva?
White a fost si este o murdarie pentru Crestinismul Adevarat, o epileptica mincinoasa si plagiatoare, doar nu crezi ca am avut eu o revelatie legata de ea...toata lumea poate citi despre ea cate in luna si in stele, dar majoritatea minciuni, profetii mincinoase si o secta fondata din contestarea profetului ei...pe care l-a parasit cand ceva nu i-a convenit si a infiintat o noua secta, pretinzand ca se transformase in profeteasa cand a considerat ca e momentul potrivit!!!

Inainte nu era profeteasa, sau cum??...i-a placut pozitia lui Miller si modul cum interpreta el in lanul se secara Biblia in timp ce era chinuit de insolatie si avea frisoane, deci a inspirat-o Miller in toata aceasta panarama si nicidecum Dumnezeu, recunoaste si nu te mai fofila!!

Femeia aia nu era in regula, asa ca nu insinua ca asa aratau si se comportau alesii lui Dumnezeu..ca nici asta nu ai cum stii, de ce??... din cauza sectei infiintate de ea si Miller si fara nicio baza!!!!!

Nu ma mai peria tu pe mine, ca nu am nevoie! Esti simpatic dar eretic, pacatul tau de capatai!!!!
Reply With Quote