[quote=o_tzaranca;190222]
1 as cauta alt duhonnic ..la 200 ,400 km..
2 as face o reclamatie la arhiereu
3 as merge in continuare sa marturisesc pacatele tot lui atata timp cand am stiut ca si inainte sa cada in pacat, Duhul Sfant mi-a iertat mie pacatele si nu omul-preot...si ma gandesc ca poate lui Dumnezeu ii va place mai mult ca am mers cu credinta sa caut cele sfinte si nu am cautat virtutile preotului
[quote]
1. Este o posibilitate de care te-ai putea folosi la fiecare 6 luni. Daca este un Duhovnic!( cu D mare)... atunci fii sigura ca merita deranjul de a conduce 5 ore
2. Eu unul nu as face nici o reclamatie... Fii SIGURA ca arhiereul il stie de cal breaz... nu este indicat sa ti-l pui si pe arhiereu in cap...
3. Ai dreptate, insa de ce ar mai fi nevoie sa merg la acel preot daca el ma trateaza LUMESTE si se uita la mine de parca as fi dezbracata( ca femeie vorbind) cind pot foarte bine sa ma duc la un strain tot din LUME si sa imi descarc sufletul, sau sa ma duc ca Sf Serafim de Sarov si sa ma spovedesc la Dumnezeu DIRECT si rugindu-ma stind pe un bolovan si lipindu-mi fruntea de ea. Piatra este si ea creatia lui Dumnezeu!
|