Citat:
În prealabil postat de metanoia2
N-am vazut aici insiruit, draga sora: - ma voi ruga pentru duhovnicul meu sa-i ierte Dumnezeu greseala si sa-l intoarca la pocainta;
- ii voi acoperi greseala ca unui frate care din neputinta omeneasca a cazut;
Daca acest preot ti-ar fi frate trupesc nu te-ar durea sufletul pentru el? Nu l-ai intreba: dragul meu, chipul lui Dumnezeu, de ce ai facut asta? Si el cu rusine si cu durere ti-ar spune nu as vrea dar nu ma pot abtine, roaga-te pentru mine, am fost parat la Inaltul, nu vreu sa pierd haina preoteasca, ma simt atat de neputincios si sunt suparat pe mine.
Ce ai zice?
I-ai mai pune in carca si reprosurile tale?
|
I-as spune cu toata seriozitatea si trezvia:
- Parinte, parerea mea este sa te ocupi deocamdata de altceva, du-te in pustie, gaseste-ti deocamdata o alta preocupare, pina vei reusi sa scapi de nacazurile astea care tulbura oamenii , parinte, si-i fac sa-si piarda si putina credinta pe care o au prin cele pe care le savirsesti. Priveste ce se intimpla!. O serie de oameni ingroziti de neascultatea matale deja si-au luat talpasita si s-au dus in alta parohie.
- DACA TI SE VA MAI DA O SANSA, Duhul Sfint te va povatui cind vei putea reveni in sinul unei comunitati pentru a fi un exemplu de urmat, MAI ALES de catre copiii nostrii pentru care suntem foarte ingrijorati de cele actuale pe care le vad
Noi vom continua sa ne rugam pentru matale, insa deocamdata du-te si lasa pe cineva mai vrednic sa ne conduca pe noi pacatosii si putin credinciosii