harul preotului indeperteaza monotonia din biserica
Nu ma consider un bun crestin,dar pot spune ca l-am cautat pe Dumnezeu in toate momentele grele din viata mea.Stiu ca la fel ca si mine procedeaza multi.Ne amintim de Biserica si de Dumnezeu la greu si uitam imediat ce raul trece .Asta pana de curand cand la Biserica noastra a venit un preot tanar care abia a fost hirotonit, dar care are un suflet mare si o bucurie in a savarsii Sfanta Liturghie incat nu ma pot satura si abia astept urmatoarea slujba.Daca eu as fi singura persoana care ar vedea lucrurile asa poate ca as fi subiectiva ,dar toti cei care au avut ocazia sa vina in mica noastra biserica gandesc la fel.Nu cere nimic,se multumeste cu ce poti sa dai si nu uita ca la sfarsitul slujbei sa multumeasca pentru toate darurile pe care le primeste pentru biserica si pentru tot ajutorul dat de enoriasi.A reusit sa faca lucruri deosebite pentru biserica fara sa ceara sau sa impuna ceva, doar a propus si atunci toti cei care au dorit sa ajute au facut-o ,iar multumirile au fost in egala masura pentru toti .La inceputul postului Craciunului am fost la spovedanie si intradevar am simtit ca am plecat vindecata .Este genul de om foarte senin care iti spune exact ce trebuie sa sti,chiar si atunci cand stie sigur ca se vor supara unii sau altii .Predica o tine cu asa placere incat as putea spune ca toata lumea aproape ca isi tine respiratia.Fiecare cuvant rostit la predica iti rasuna in urechi ca un cantec de bucurie si intotdeauna pleci mai bogat spiritual de la biserica.Mi-as dori ca in vremurile acestea sa se gaseasca mai multi preoti cu har ,ca el,si asa tot mai multa lume s-ar intoarce catre Biserica si catre Dumnezeu
Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti si sa ne aiba in grija.
|