Subiect: parerea mea
View Single Post
Vechi 12.12.2009, 08:08:04
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Mai frate Dumnezeu a venit si s-a imbracat cu firea umana din Maica Domnului.
Este foarte adevarat ce zici ca Dumnezeu nu a facut acelea de ii sunt atribuite,ca se intelege gresit,se poate vedea foarte clar ca Dumnezeu Iisus Hristos cat s-a aratat pe Pamant nu a omorat pe nimeni.
Ba mai mult ca a vindecat multime de oameni.
S-a lasat rastignit pentru oameni.
A mers la Iad sa elibereze pe aceia din robia duhurilor rele.
Da oare Dumnezeu Iisus Hristos cat a petrecut pe Pamant a fost cineva care sa ii fi cerut sa il fi vindecat de boala si sa nu il fi vindecat?
Oamenii de atunci ca si noi nu prea au vrut sa il primeasca si atunci s-a dus la ceruri la Sfintii Ingeri.Da avem Sfanta Impartasanie care e trupul si sangele insufletite lui Dumnezeu Iisus Hristos,fiind chiar Dansul.
La fel si Maica Domnului.A mai venit Dumnezeu Iisus Hristos pe Pamant de exemplu la unii Sfinti din Pateric.
Da Sfintii care urmau lui Dumnezeu nu vindeca Dumnezeu prin-transii pe oameni bolnavi,mustra pe cei care se tineau de rele,animalele de prada deveneau blande langa dansii etc?
Ba cam asa.
Da crezi ca asa peste noapte ajunge omul la asemenea unire cu Dumnezeu sa lucreze Dumnezeu prin-transul vindecari si mai stiu eu ce?
Nu toata stiinta a facut sa creasca speranta de viata ci medicina.
Si medicina e de la Dumnezeu.
Curentul electric alternativ,radioul si mai stiu eu cate tot de la Dumnezeu sunt,vezi ca s-au dat prin Tesla curentul electric alternativ (producerea,transportul,transformarea etc) care a fost crestin ortodox practicant.
Reactia nucleara tot de la Dumnezeu e pentru producerea de curent electric nu pentru facut bombe atomice.
E adevarat ca Dumnezeu a dat si da foarte multe bunatati omenirii dar Satana si duhurile rele inseala pe oameni sa le foloseasca si aiurea.
Nu stiinta a descoperit telefonul mobil ci Dumnezeu prin Sfinti le-a dat oamenilor de stiinta inspiratie cum se face.
Ca Sfintii fiind in comuniune cu Dumnezeu stiu multe de tot si dau si la oameni la momentul potrivit.
Vezi de cuviosul Porfirie care stia cam toata stiinta si mai mult decat stiinta de acum.

Dumnezeu nu e un tiran,si iubeste pe toti si pe cei care umbla pe cai gresite si pe cei care umbla pe cai bune.
Si crezi ca daca Dumnezeu nu ar fi venit sa se imbrace cu firea umana si sa petreaca printre oameni sa ii invete mai ar fi existat acum omenire pe Pamant?
Nu s-ar fi autodistrus?
Nu crezi ca dezvoltarea asta stiintfica foarte puternica s-a facut prin mila lui Dumnezeu?
Nu s-a pogorat Duhul Sfant peste Sfintii Apostoli?
Reply With Quote