View Single Post
Vechi 12.12.2009, 11:15:23
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Consider genul asta de presupuneri paranoia, ba chiar habotnicie.Dumneata chiar crezi ca 6 miliarde asculta de zeci si sute?Ia mai gandeste-te.Chiar de vor cateva sute sa controleze lumea, tu crezi ca o sa fie cum vor ei?Nu au resursele, puterea si nici autoritatea necesara sa faca asta.Asta cu aditivi , coloranti si euri, ce e?Pai pana acum nu le-am avut, nu suntem o natie consumatoare de junk food,ca oricare alta?Ce mare lucru?Sau crezi ca dracul se ascunde intr-un cip?Are ceva de a face legea in aplicare care deocamdata se refera doar la pasapoarte cu insemnul fiarei?Daca iti faci pasaport biometric insemna ca te-ai lepadat de Hristos?Cum iti dauneaza acest tip de documente?Sa fim seriosi.Apropo legea in vigoare nu obliga pe nimeni sa-si face genul asta de documente si are valabila si alternativa, adica pasaport fara cip biometric.Eu zic sa ne gandim de mai multe ori inainte sa facem genul asta de afirmatii, bazate doar pe niste presupuneri.Acest gen de presupunuri nu fac altceva decat sa creeze panica in randul oamenilor.Asta a-ti vrut sa faceti aici?Sau e o dovada de habotnicie?Unii parinti ortodocsi s-au pripit saracii sa vorbeasca prea repede.Nu zic ca acest gen de documente nu au nici o legatura cu insemnul "fiarei" 666 dar ca este doar o etapa premargatoare,cum au mai fost altele inainte,care probabil fac parte dintr-un proces mai indelungat, iar pana sa se ajunga la implantarea cipurilor in corpul uman mai este.Nu am auzit nimic din partea persoanelor de compotenta in privinta asta.S-au grabit unii sa vorbeasca prea repede si sa insinueze fel si fel de lucruri si au cauzat panica in randul celor mai slabi de duh.Ceea ce ar fi trebuit sa faca e sa gaseasca o solutie sa combata preventiv in cazul in care se pregateste trecerea la implantare la un moment dat.Sa ia atitudine.Sa se lupte impotriva "acestei legi" , daca urmeaza a intra in vedere.Nu sa vina si sa spuna in sus si jos ca vine "Satana" pe pamant sa sperie lumea , sa le zica ca e vremea muceniciei , ca vom muri s.a.m.d.Atitudine gresita din partea unora, care probabil si-ar dori sa fie asa , sa vina sfarsitul acum.In orice caz nu trebuie adoptata o atitudine de predare ci trebuie adoptata o pozitie de lupta.Nici mesajul nu ar trebui sa fie unul de infrangere si conformare.Sunt diferiti oameni si in Biserica, oameni care au o anumita pozitie in societate si competenta de a participa in mod juridic la combaterea unei astfel de legi.Ar trebui vorbit in alt fel si altfel pusa problema , cum am zis de gasire de solutii nu de conformare si predare.In orice caz parerea mea e ca unii s-au pripit si au vorbit prea repede (in special de pasapoarte biometrice) si s-a exagerat mult prea tare pe baza acestor documente biometrice(atentie nu implantarea in corp uman , ci niste cartoane cu cip) care personal cred ca nu au ce rau sa-i faca cuiva.Eu unul mi-as face pasaport cu cip.

Last edited by Danut7; 12.12.2009 at 12:24:50.
Reply With Quote