Subiect: parerea mea
View Single Post
Vechi 12.12.2009, 12:53:19
Ioana-Andreea's Avatar
Ioana-Andreea Ioana-Andreea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2009
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Ioana-Andreea
Implicit

Exista scris si "rotundul" Pamantului,deci nu merge ce ai zis tu,ca ar fi disc.
Din cele date de tine,nu vad de unde ai dedus ca ar fi plat.Marginile Pamantului nu sunt aduse in discutie in sens fizic.N-ai mai auzit oameni zicand "a fost pana la capatul Pamantului"?In sens de totalitate.

Atarna de nimic,normal,caci cei din vechime credeau ca Pamantul se sprijinea pe un elefant mare,elefantul pe broasca,etc.Asta am gasit in alt vid,cu acelasi subiect.Deci exista campurile gravitationale,dar sunt invizibile.
Acolo nu scrie CUM DE nu atarna de nimic(pt ca a creat campurile),ci doar ca nu atarna de nimic.
Eu am citit ca multi bebelusi au nevoie de circumcizie,am auzit de cazuri in care a trebuit sa fie operati.Desi nu erau evrei.Deci,sunt si niste chestii medical demonstrate.

Lasa cum a intrat el in apa.Zice ca exista munti in ape sau nu?DA.Atunci,lasa cum a ajuns el acolo.Asta vine din necredinta ta.

Era si un vid in care punea focul pe fata,nu pe mana.
Cauta si tu numele aluia care a spus ca e miracol si vezi in ce revista a aparut.E scris numele lui in mesaj.
Dar vad ca eviti sa comentezi intoarcerea raului.Acolo ce explicatie mai gasetsi?

Plus ca tu ai comentat in legatura cu unele chestii din vid,dar de restul nu ai avut ce zice.

Si asta raspunde la intrebarea ta despre lucrurile rele ce se intampla unora:
http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/nou26.htm