Forumul asta e in mod cert un loc unde nu are rost sa caut argumente stiintifice, cu atat mai mult logice. Pentru asta am sursele mele, dar multumesc pentru intentie.
Eu sunt aici sa arat cui vrea ce se greseste si cu ce. Sunt adeptul gandirii logice, rationale si vazand ca multi oameni se incapataneaza sa nu o foloseasca eu incerc sa ajut cu orice pot. Ii numar pe degetele de la o mana pe cei care au reusit dar sunt fericit ca se considera liberi si apreciaza viata si umanitatea cu alti ochi.
Eu nu iau tratatele "pro" si copiez ideile din ele, stiinta nu este o religie, eu studiez subiectul din toate unghiurile si imi formez o parere proprie sustinuta de logica si bazata pe cele mai pertinente dovezi. Iar religia nu cunoaste conceptul de "dovezi", daca ar fi avut asa ceva as fi ramas un om religios, insa nu are absolut nici o logica, nici o dovada care sa o sustina, are doar adeptii creduli pe care inca se mai bazeaza. E cat se poate de simplu. E o masina de facut bani fara sa ofere nimic la schimb.