Citat:
În prealabil postat de Alexandr_Bazil
Citat:
În prealabil postat de alexandra28
ceea ce s-a intamplat in timpul emisiunii de la national tv cred ca este o lectie bine meritata atat pentru realizatorii emisiunii ,care si-au permis sa faca o emisiune cu si despre prostituate in timpul Postului mare,si sa zicem si intr-o zi(1 martie) cand femeia ar trebui prezentata ca o floare,cand ar trebui evidentiata valoarea mamei,dar a fost o lectie mai ales pentru acele femei care isi vand trupul barbatilor.
se pare ca necazul a venit asupra prostituatei de lux,care practica aceasta meserie nu pentru a manca ci pentru a se imbogati, de la care nu ma asteptam sa faca in acel hal.cred ca ati vazut ca aceea nu a fost o reactie ca atunci cand ai o de cadere de calciu.eu,pur si simplu am vazut o posedata de diavol.aceleasi sunete le-a scos pe gura cum fac acele posedate de diavol,chiar daca arata ca o fata perfect normala.
eu cred ca pacatele si-au spus cuvantul....in acel trup cu siguranta nu era ceva curat....Doamne ajuta si Doamne pazeste-ne de pacate
|
Cata mila crestina pentru femeie..."Asa-i trebuie" :P
Uite acum vad cu simple boli fizice sau mintale sunt interpretate ca fiind posedari demonice
|
cred ca ai interpretat gresit draga alexandr_brazil,chiar mi-a fost mila de ea.pentru mine aceea a fost o lectie pentru cei pacatosi,adica pentru cei ca mine.si, sincer ca o parere proprie,diavolul(care o indeamna sa practice acea meserie)a aratat ca salasluieste si in persoane pefect normale(aparent),persoane moderne si sexy,si nu numai in acele persoane cu fete de posedati.nu zic ca acea tipa era posedata dar pacatul pe care ea il avea pe suflet a iesit la suprafata.
mie cel putin mi s-a parut groaznic,sa vorbesti si dintr-o data sa cazi si sa incepi sa chiorai ca un animal....de la acea persoana chiar nu am asteptam.
si apropo de ce ziceai,referitor la ,,mila mea crestina,,...poate chiar o merita,nu crezi?sa te lauzi ca ai avut 1 milion de barbati,mai ales in postul pastelui....mie mi se pare un mare pacat.(nu faptul ca s-a laudat ci faptul ca a avut si continua sa mai aiba)