View Single Post
Vechi 13.12.2009, 17:16:20
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
iubiri incomplete
Asta e o formulare groaznic de generica, din care fiecare poate intelege ce vrea, in functie de experientele prin care a trecut.

Citat:
aflata sub semnul imprevizibilului!!
Nu exista siguranta 100% intr-o relatie. Toti o cautam, si e normal sa fie asa, dar ea nu exista, in acelasi fel in care ea nu exista nici in viata. Siguranta 100% e un ideal la care aspiram, dar care nu e atins vreodata.

Citat:
Nu el spune ca nu te mai iubeste, ci diavolul care sta in spatele lui si-l indeamna sa spuna asta.
Ce-mi place mie cum incercam sa scapam de responsabiitate si dam vina ba pe diavol, ba pe dumnezeu.

Nu cred ca faptul ca baiatul asta vrea sa duca relatia pe un plan sexual e un fapt rau, in sine. Dar cred ca exista momente intr-o relatie care se pot caracteriza prin "prea devreme". Si asta nu tine de crestinism sau de alta dogma, ci de dinamica respectivei relatii.

Cum a zis Sophia, cred ca e esential sa vorbiti despre treaba asta si sa decideti in mod clar ce vreti de la relatia asta, si cred ca e nevoie de sinceritate de ambele parti. Daca relatia e mai de lunga durata, s-ar putea ca pur si simplu ea sa fi ajuns la sex, nu inseamna neaparat ca tipul sta cu tine doar pentru sex.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote