Citat:
În prealabil postat de Simona-Marilena
Doar 3 luni. L-am pus sa tina post astazi, apropo. El a avut relatii cu multe fete si a suferit ptr ca acestea stateau cu el numai ptr a ajunge in patul lui...si s-a cam saturat si a spus ca sunt prima din atatea pe care o iubeste ptr ca nu i-a cerut asta, ptr ca merg la biserica, ptr ca sunt visatoare si multe.....si ca vrea doar sa imi arate ca ma iubeste...si ca o face ptr ca ma iubeste. :| cam aiurea, dar, na.
|
Vezi tu... Dumnezeu nu ne obliga sa facem voia Sa, cu atat mai mult nu putem sa le impunem altora sa faca ceva chiar daca e un lucru bun. S-ar putea sa ne trezim ca de fapt ii indepartam de EL Asa ca ai mare grija.
Daca s-a 'saturat sa ajunga altele in patul lui' atunci de ce doreste asa mult sa ajunga in patul tau...(nu vreau sa seman cearta intre voi, ci doar sa inteleg situatia, poate vazand nelamuririle mele si ale altora vei privi si altfel situatia).
In plus, daca il iubesti sa nu ii faci raul de a accepta sa pacatuiti impreuna. Stau si ma gandesc la faptul ca el fiind constrans de tine (daca este asa) sa tina post, crede ca face acest sacrificiu pentru tine ci nu ptr sufletul lui si ca merita un 'premiu' de la tine.