View Single Post
Vechi 13.12.2009, 20:19:47
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
O relatie care nu duce la casatorie nu e neaparat una de prietenie (asta imi aduce aminte de fazele alea de clasa a 6-a, in care ceream "prietenia" la fete. Mai nasol e cand ziceau da, habar nu aveai ce sa faci mai departe). Sa inteleg ca daca nu te casatoresti cu barbatul respectiv, orice relatie trebuie sa fie pur platonica? Eu am trait cateva povesti de dragoste frumoase pana m-am insurat, asta nu m-a facut mai putin apt pentru casatorie sau casnicia de dupa. Din contra, invatasem deja cate ceva. Pentru ca si treaba asta cu a fi intr-o relatie se invata, ca orice altceva in viata.

Pentru tine a face sex cu un barbat pe care il iubesti e un sacrificiu enorm? Si de ce vezi sexul ca pe o treaba unidirectionala? El e singurul care se simte bine?

Si sa inteleg ca atunci cand decizi sa faci sex cu sotul te sacrifici?
Tu ai baut ceva, sau ai o problema cu sexul asta?

Daca recitesti postul meu vei vedea ca ideea de sacrificiu in opinia mea poate diferi de la persoana la persoana...insa eu am specificat ca eu personal nu am renuntat la nimic din ceea ce nu am vrut sa renunt pentru altcineva ...dar asta poate insemna la fel de bine si bunjee jumping!!

Calm down si ai putea sa ai mai multa grija cu afirmatiile la care te arunci fara sa citesti cu atentie mesajul in prealabil!!!
Reply With Quote