View Single Post
Vechi 13.12.2009, 22:21:59
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Ai idei preconcepute despre mine?!? Ideea mi-a venit, caci am o carte despre vindecarea arborelui genealogic, si am citit pareri contradictorii despre ea.
Chiar era cazul sa faci apel la bun simt pentru o intrebare?!? Asa de mult a deranjat intrebarea mea?
Dar vad ca la fel ii scrii si lui Zaharia... Deci nu mai e intamplare!
Pacat, caci doar suntem in post si trebuie sa vorbim mai frumos unii cu altii, ca toti suntem tracasati de ispite in aceste zile.
Doamne ajuta!
Măi Anca, nu tu mă pisălogeai în urmă cu trei ani cu citirea și documentarea la cele ce le scriem . Mă refer inclusiv la Sfinții Părinți ! Cum crezi că la astfel de subiecte atât de sensibile îmi pot permite să -mi dau cu presupusul , mai ales că inițiatorul topicului vrea un răspuns documentat . Tot atât de adevărat este că N ori mi-ai pus întrebarea asta , privind sursa, și tot de atâtea ori am dat-o , mai ales că am specificat la început că fac o sinteză la cele citite și la sfârșit , ca de fiecare dată, trec și autorii , sursele, dar nu am terminat , pentru că nu pot sta tot timpul să scriu aici, o fac în reprize , trebuind să mă ocup și de programul meu de rugăciune , de citit și alte cele. Ce fac aici, o fac cu mult, mult drag pentru cei de aici, dar mai ales pentru cei din afara forumului , și te rog să mă crezi că sunt mulți cei ce așteaptă un răspuns . Noaptea, dimineața pe la ora 4.30 când mă scol, sunt mulți vizitatori, dornici de răspunsuri, iubitori de Dumnezeu, față de care mă înclin cu tot respectul . Te rog să mă înțelegi că subiectele sensibile, trebuie tratate cu toată seriozitatea și în primul rând foarte bine documentat . Nu mi-o lua în nume de rău față de tine, cel puțin aici. Zaharia este un caz aparte , care la două cuvinte rănește cu bună ștință , urlând a mândrie fără margini ieșită complet de sub control. Iertare și post binecuvântat, Anca !