Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Ai idei preconcepute despre mine?!? Ideea mi-a venit, caci am o carte despre vindecarea arborelui genealogic, si am citit pareri contradictorii despre ea.
Chiar era cazul sa faci apel la bun simt pentru o intrebare?!? Asa de mult a deranjat intrebarea mea?
Dar vad ca la fel ii scrii si lui Zaharia... Deci nu mai e intamplare!
Pacat, caci doar suntem in post si trebuie sa vorbim mai frumos unii cu altii, ca toti suntem tracasati de ispite in aceste zile.
Doamne ajuta!
|
Măi Anca, nu tu mă pisălogeai în urmă cu trei ani cu citirea și documentarea la cele ce le scriem . Mă refer inclusiv la Sfinții Părinți ! Cum crezi că la astfel de subiecte atât de sensibile îmi pot permite să -mi dau cu presupusul , mai ales că inițiatorul topicului vrea un răspuns documentat . Tot atât de adevărat este că N ori mi-ai pus întrebarea asta , privind sursa, și tot de atâtea ori am dat-o , mai ales că am specificat la început că fac o sinteză la cele citite și la sfârșit , ca de fiecare dată, trec și autorii , sursele, dar nu am terminat , pentru că nu pot sta tot timpul să scriu aici, o fac în reprize , trebuind să mă ocup și de programul meu de rugăciune , de citit și alte cele. Ce fac aici, o fac cu mult, mult drag pentru cei de aici, dar mai ales pentru cei din afara forumului , și te rog să mă crezi că sunt mulți cei ce așteaptă un răspuns . Noaptea, dimineața pe la ora 4.30 când mă scol, sunt mulți vizitatori, dornici de răspunsuri, iubitori de Dumnezeu, față de care mă înclin cu tot respectul . Te rog să mă înțelegi că subiectele sensibile, trebuie tratate cu toată seriozitatea și în primul rând foarte bine documentat . Nu mi-o lua în nume de rău față de tine, cel puțin aici. Zaharia este un caz aparte , care la două cuvinte rănește cu bună ștință , urlând a mândrie fără margini ieșită complet de sub control. Iertare și post binecuvântat, Anca !