Citat:
În prealabil postat de IC
Dar totusi cand ma rog ma rog cu sufletul sau incerc sa fac acest lucru, si nu prezint fusta si baticul in fata Domnului. Inca o data eu sustin ca fiecare face asa cum simte. Daca ar fi sa ne luam dupa tot felul de conceptii si idei ma gandesc ca nici o sfanta cruce nu imi voi mai face cand sunt in dreptul unei biserici pentru ca sunt in pantaloni sau intr-o tinuta neadecvata...
Nu cred ca vestimentatia normala a femeii este fusta, asta vizavi de a doua intrebare.
Iar la prima intrebare astept parerea mea, pentru ca, hai sa spun, nu stiu de ce TREBUIE sa aiba femeile capul acoperit.
|
Draga IC, trairea interioara a omului se reflecta si asupra tinutei exterioare. Ma intreb cum se pot face metanii mari cu blugi cu talie joasa, care mai si crapa de cat sunt de stramti?!
Evident ca nu prezentam fusta si baticul in fata Domnului, El se uita la inima noastra. Discutam cu Pr. Arsenie Papacioc daca ne putem ruga cand suntem la dus. Si mi-a zis ca rugaciunea trebuie sa fie ca respiratia; cand esti la dus sau la WC-eu nu respiri? Iertare ca intru in astfel de aspecte ceva mai intime, dar mi s-a parut foarte convingator Parintele. Deci nu tinuta conteaza, ci miscarea inimii. Dar cum spuneam mai sus, o viata de rugaciune te transforma treptat si iti modifica si exteriorul.
Mai am o intrebare, doua pentru IC: De ce crezi ca TOATE Sfintele sunt in fusta si cu capul acoperit? De ce pana acum cam 100 de ani nici o femeie nu era in pantaloni?
Legat de "de ce trebuie sa aiba femeile capul acoperit", raspund printr-o intrebare: Ai citit Biblia sau macar Noul Testament, draga IC?
Sa nu crezi ca te provoc prin intrebari, vreau numai sa te cunosc si sa te cunosti si tu. In fiecare intrebare sunt niste indicii pentru a cunoaste mai bine adevarul si a te cunoaste mai bine.
Elena