View Single Post
Vechi 02.03.2007, 22:38:49
Va_iubesc Va_iubesc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de paraschevaiasi
Iar marturia de sus ma include si pe mine, Bogdan Mateciuc este sotul meu. Si cu adevarat a fost o minune de la Dumnezeu ca ne-am putut rupe de acele secte si ne-am putut apropia de ortodoxie. Asta o datoram parintelui Dinu Pompiliu de la Biserica Serban Voda de pe langa piata Progresu si parintelui Ieromonah Vlasie de la manastirea Neamnt. Dumnezeu sa-i binecuvanteze.
Minunat, Parascheva! E o mare minune pe care a facut-o Dumnezeu cu voi. Multumim ca ne-ai spus si noua ca sa ne bucuram pe langa voi. Nu stiu daca ai auzit de Parintele David din America. Era pastor protestant si Dumnezeu l-a facut sa caute adevarul pana la radacini si astfel, cu ajutorul Lui, a descoperit Adevarul si s-a convertit la Ortodoxie. Apoi a venit o perioada in Romania, ca sa invete ce inseamna a vietui ortodox si ce inseamna Sfanta Traditie. Acum e in America, Preot ortodox, nevoit sa munceasca in constructii (fiindca nu mai are fondurile pe care le dadeau protestantii), dar Dumnezeu il intareste si el e bucuros de minunea convertirii lui. Slava Tie, Doamne!

Elena
Reply With Quote