View Single Post
Vechi 14.12.2009, 01:32:42
elizabeta elizabeta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
De fapt care este obiectul acestei frici "absolut ingrozitoare" pe care o manifesti. Ce iti lipseste ca in vremuri in care biserica ca institutie va cadea in trivialitate tu sa continui sa fi o buna crestina, ca nu inteleg?
Oare credinta ta se rezuma la a-ti da coate cu multimea duminica, in biserici arhipline?

Sfintii Parinti s-au rugat sa prinda si ei asemenea vremuri grele. Stiati acest lucru?
Stiti de ce?
De fiecare data cand iti citesc postarile, am impresia ca un sarpe ma musca de inima si isi varsa tot veninul...desi incerc din rasputeri, imi este imposibil sa inteleg de unde ai atata intransigenta (vezi bine, n-am zis "ura") pentru ceilalti oameni... sper ca e doar o traire de moment, sau poate doar urmele ranilor din trecut...altfel ...
Hai sa-ti raspund, totusi:
1. nu pot sa-mi imaginez ca la mormantul parintilor mei, al bunicilor mei, al prietenilor mei, al unchilor si matusilor mele, al preotilor si duhovnicilor mei etc, in loc de cruce, o sa ma inchin la un ... bolovan, indiferent cat de artistic...
2. nu pot sa-mi inchipui cum imi va putea interzice cineva sa-mi fac cruce inainte sa mananc
3. nu pot sa-mi imaginez cum mi-ar putea cere cineva sa nu-mi mai port cruciulita...
...s.a.m.d., frate andrei...te rog sa ma ierti ca exist si eu pe-aici...ca inca mai traiesc...se mai intampla si accidente...
Reply With Quote