Citat:
În prealabil postat de camian372
Din pacate holocaustul evreilor este un subiect polititc la aceasta ora. A fost si este folosit si de comunisti, de capitalisti, de lumea "libera" de acum...iar aceasta politizare se intoarce ca un bumerang tot impotriva evreilor. Se spun numai bucati de adevar, se servesc bucati de date, se arata cu degetul si se uita voit...deci este politica aceasta judecata.
2 Intrebari:
Citi evrei a salvat de fapt Antonescu prin semnarea unor pasapoarte romanesti in alb pentru evreii fugitivi care erau exterminati in Germania? ( Fapt istoric contestat si nerecunoscut pentru ca nu este politic corect, iar Antonescu trbuie sa ramana criminal de razboi)
Citi evrei ar fi putut fi salvati daca USA nu ar fi refuzat refugierea peste ocean a evreilor amenintati in Europa? (fapt istoric despre care nu se discuta).
Eu cred ca singurul Judeator drept al mortii este Dumnezeu. El este nepartinitor, apolitic (uraste si deconspira politica mincinoasa) si singurul in masura sa puna liniste si dreptate printre morti.
|
Eu sper ca Dumnezeu te va judeca si pe tine pentru minciunile tale si ura ta contra evreilor care nu are nici o baza reala. Chestia cu Judecata si Rastignirea s-a controlat veritatea faptelor si insusi Papa penultimul a gasit de cuvinta sa se scuze in public in fata evreilor ca au asa suferit din cauza ca au fost facuti vinovati pe degeaba.
In timpul Rastignirii Evreii traiau intr-o tara cucerita de romani. Nu este deloc logic sa pretinzi ca evreii au fost lasati de romanii cuceritori ca sa judece si ei, romanii sa execute ordinele judecatorilor romani. Stiu ca si asta o sa-ti intre printr-o ureche si va iesi prin alta,si nimic nu o sa opreasca asta in capul tau.Pe tine,probabil ca te doare in fund aspectul religios si logic. ceace vrei tu este numai sa atati ura.