View Single Post
Vechi 14.12.2009, 17:39:43
Evreulcelales's Avatar
Evreulcelales Evreulcelales is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.07.2009
Locație: Israel-Ierusalim
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Domnule, vi se raspunde pe masura vorbelor dumneavoastra. La ce va asteptati, daca de la inceput pe acest thread numai v-ati laudat cu realizarile marete si inaltele culmi ale progresului statului Israel? Iar pe noi, romanii, ne jigniti in toate felurile si sariti la gatul nostru de cate ori aveti ocazia.

Dumnezeu sa ne lumineze pe toti!
Domnule Lavrentiu, ce sa fac daca topicul ista este Istoria Statului Israel si ca stat care a inceput intr-un pustiu,sarac lipit pamantului acuma 61 de ani, am ajuns azi sa fim un stat care am facut din desertul acela un rai, pur si simplu. Cu singura bogatie naturala- creierul nostru suntem azi calificati ca tara desvoltata. Moneda noastra are curs international si avem rezerve de valuta de peste 70 miliarde de dolari. Suntem singura tara democrata din orientul apropiat si mijlociu. Astea sun fapte. Daca din cele scrise aci, se jignesc romanii? Eu cred ca gresesti. Poate antisemiti se jignesc ca nu am scris nimic rau de Romania.
Israelul are vaste legaturi cu Romania si nu numai din ultimul timp. Fratele meu a fost sef la Institutia Aeronautica Israeliana (IAI) si a reparat motoarele avioanelor Tarom si cele militare inca din timpul lui Ceau si pana azi. Si daca aveti tancuri moderne asta este ca la noi au fost facute renovarile si instalat pe ele arme si electronica moderne. Cand o sa vezi pe cer avioane fara piloti,si alea se fac la noi. Agricultorii romani cunosc deja irigatia cu picatura care s-a inventat la noi si face ca recoltele sa creasca cu 40-50%. Si zecile de noi legume si fructe care au fost desvoltate in institutile agricole israeliene.
Problema nu este cu romanii ci cu o mana de romani care in loc sa uzeze energia lor in actiuni pozitive,prefera sa fiu contra Israelului numai ca este patria evreilor.