Subiect: Salvati Romania!
View Single Post
Vechi 14.12.2009, 18:12:36
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Acum, la modul cel mai pasnic vorbind, ce-l poate convinge oare pe Preafericitul, sa initieze o astfel de "campanie"? !
Nu CE-l poate convinge ci CINE il poate convinge, asa cum Adevarul nu este un ce ci un CINE :)

Pasnic vorbind :), numai SEFUL STATULUI ROMAN ii poate da incredere in SINE si Patriarhului. Dar asa cum presedintele actual nu este exact un model de urmat, atunci si Patriarhul se abtine, insa abtinerea asta a lui ne costa multe suflete.

La rusi Preafericitul Alexei care s-a mutat la Domnul si cel actual Kiril, de exemplu , nu inceteaza sa fie VIZIBIL in popor, FIZIC si VERBAL prin continue indrumari duhovnicesti facute fara EZITARI SI FRICA, asa cum vedem, DIN PACATE la noi in tara.

Simt cu tristete ca PF DANIEL nici nu are curaj sa creeze vre-o punte de legatura, de schimb de experienta duhovniceasca cu alte Patriarhii si Patriarhi MARI SI CURAJOSI din jur MAI VOCALI din teama de a nu fi catalogat de cretinii din politica ca fiind cine stie ce!, fost una, alta, si alte gunoaie care-i pot veni la gura istericului de Vadim sau mai stiu eu cine

Sincer imi pare rau de postura ingradita in care se afla, parca citeodata asemanator celor trei maimute care: NU VAD< NU AUD< NU VORBESC (

Doamne Ajuta-ne!
Reply With Quote