Alexaa,
In cazuri din astea trebuie mers la niste Sfinte Masluri. Daca se poate sa fie chemat preotul sa faca Sfestanie. Nu e de glumit. Da pomelnice la mai multe manastiri pentru Sfantul Maslu.
Nu cred ca e vorba de rautate omeneasca, ci de o lucrare a vrajmasului diavol care chiar si printr-un membru al propriei familii ne poate face greutati. Asa cum spunea Sfantul Lavrentie de Cernigov, nu omul certaret e vinovat in aceste cazuri, ci diavolul care-i inspira aceste ganduri. Prin urmare, ganduri bune pentru cel in cauza si rugaciune sa se indeparteze de la el toata lucrarea demonica. ,,Acest neam de demoni iese cu rugaciune si cu post." - spunea Insusi Mantuitorul.
Am trait asemenea momente si eu. Pana n-am ajuns la parintele Gabriel Nicu (1964-2005) si nu m-am spovedit cum trebuie n-am rezolvat problema. Toate s-au rezolvat in momentul in care am inceput sa postesc si sa ma rog, sa se faca voia lui Dumnezeu in toate si atat. Stiam ca Dumnezeu ingaduie uneori sa nu ne bucuram de bunatatea celor apropiati cu un scop: sa ne ingrijim mai mult de mantuire si de fericirea vesnica.
Dumnezeu sa te intareasca.
|