Subiect: Salvati Romania!
View Single Post
Vechi 14.12.2009, 23:47:08
Miha-anca
Guest

Implicit Sa ne amintim de puterea rugaciunii

Nu cred ca Dumnezeu a uitat Romania, tara cu atatea manastiri, care se roaga zilnic. Cred mai degraba, ca Romania trece printr-o perioada de impartire a oilor de capre; si printr-o perioada de smerire, pentru vremile ce vin, care in alte parti nu vor gasi decat apostazie sau chiar necredinta declarata, iar aici inca vor mai fi credinciosi, putini, dar de valoare.

S-au initiat grupuri de rugaciune pentru bolnavi si oameni cu tot felul de probleme; si pe forum ne-am rugat pentru oameni, care pluteau intre viata si moarte, si vestile bune nu au intarziat. Totul s-a facut cu binecuvantare.

Avem preoti printre noi, deci putem obtine binecuvantare. Ce ne mai opreste sa ne organizam? Cineva sa preia comanda si sa spuna ce avem de facut. Oare daca se roaga mai putini Dumnezeu nu ne va asculta? Ba, cred ca va asculta si rugaciunile noastre neegoiste, pe care le vom ridica pentru binele Romaniei.

Eu nu sunt preot, dar ma alatur cu bucurie celor, care doresc sa se roage zilnic pentru rezolvarea cu ajutorul lui Dumnezeu a problemelor, deja prea mari, cu care se confrunta Romania. Si asa, nu noi ci Dumnezeu le rezolva pe toate!
Reply With Quote