View Single Post
Vechi 15.12.2009, 10:01:19
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lavinia40 Vezi mesajul
Din pacate am ramas fara loc de munca.
Trebuie sa-mi intretin copilul in facultate , parintii sunt batrani si acum cand ar trebui sa fiu un sprijin sunt o povara.Nu conteaza nefericirea mea, conteaza nefericirea celor dragi.
Stiu rugaciunea Sf.Marta, si am aflat si de Rugaciunea lumanarilor aprinse, o cunosc.
V-as ruga daca ar putea cineva sa-mi spuna despre rezultatele ei.
Multumesc.
Candva, in urma cu multi ani aproape 20, eram intr-o situatie asemanatoare.Adica ma chinuisem multi ani, aproape 5 sa-mi gasesc un loc de munca permanent, nu-mi gaseam decat provizoriu...atunci nu-L cunosteam pe Dzeu decat intr-o masura f.mica ...ma rugam seara de seara din suflet, cu multa zdrobire de inima rugaciunea Tatal nostru, atat stiam, si apoi il rugam tot din suflet, il imploram sa-mi daruiasca un loc de munca. Intr-un timp relativ scurt 2- 3 luni, mi-a daruit un loc de munca si acel loc de munca il am si in prezent (peste cateva luni se vor implini 20 de ani de cand lucrez in aceeiasi institutie). Intre timp si viata mea a curs altfel..spre Dzeu, prin biserica si tainele ei, spovedanie, impartasanie, trairea credintei pe cat am putut si eu....
Ce vroiam sa subliniez, orice rugaciune spusa din suflet cu multa zdrobire, smerenie, pocainta, este primita si ascultata chiar daca suntem niste oameni nesporiti duhovniceste, netraitori in ale credintei cum eram eu atunci.Cu rugaciunea Tatal nostru...Dzeu mi-a daruit un loc de munca, mai tarziu tot El a facut sa sporeasca credinta si trairea mea ....si a fost nevoie ca eu sa-mi platesc restantele, corigentele sa zicem...dar in impas nu m-a lasat!

Dzeu sa va ajuta sa va rezolvati probleme, asa dupa cum site El mai bine decat noi toti ca aveti nevoie!.
Doamne ajuta! ...si nadejde ca va fi bine!
Reply With Quote