Citat:
În prealabil postat de Hartford
Draga mea daca esti pe banii tai eu zic sa te muti si sa-ti vezi de viata ta, nu ai sa poti sa-l shimbi pe tatal tau daca el a crescut in familie cu cearta si scandal nu e vina lui ca este afectat acum, tu ai grija de viata ta si ajuta pe mama daca poti, trebuie sa te gindesti acum la viitorul tau, nu zic sa nu-ti pese de ei dar poate ii ajuti mai bine din afara,si ai mai multa liniste sa te rogi pentru voi toti.
Asta e numai parerea mea.Eu asa as face in locul tau.
Dumnezeu sa v-a aduca liniste in familia voastra.
|
Subscriu.
Nu inseamna ca trebuie sa te certi sau sa stai suparata cu el, dar daca ai varsta necesara e timpul sa iti vezi de viata ta.
Chiar cred ca-i vei face si lui un bine.
Poti sa stai chiar undeva aproape de famila ta, si surorile mai pot veni la tine sa aibe o oaza de liniste sa-si vada de scoala. Si apoi, odata ce vei fi pe cont propriu, o sa-i fie si lui mai greu sa se ia de tine, pentru ca nu stai toata ziua in drumul lui, si apoi vrand-nevrand isi da seama ca nu te mai poate influenta mult, avand si tu independenta ta.
Plus ca esti datoare sa te gandesti si la ce va urma, poate o sa vrei sa ai si tu copii, trebuie sa te pregatesti pentru asta, cum iti pregatesti viitorul tau asa le pregatesti si viitorul copiilor tai.
iar despre partea cu <<iarta-ma tata, ca vreau sa ma-ndrept>> eu nu sunt de acord aici. Asta o pot face surorile tale. Dar tu, cel putin pentru ele esti datoare sa n-o faci. Pentru ca esti singura care poate lua taurul de coarne. Daca nici tu n-o faci, cine vrei s-o faca pentru ele?
In spiritul credintei noastre inteleg ca zice rabda nedreptatea. Dar zice s-o rabzi pentru tine.
Dar mai zice si fa dreptate pentru fratele tau de poti. (Sau asta am inventat-o eu ca sherifu'? )