View Single Post
Vechi 15.12.2009, 17:19:18
andrei_im's Avatar
andrei_im andrei_im is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.12.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

"Binecuvinteaza Doamne, pe vrajmasii mei. Eu insumi ii binecuvintez si nu ii blestem. Vrajmasii m-au purtat catre imbratisarea Ta mai mult decat au facut-o prietenii. Prietenii m-au legat pamantului, vrajmasii m-au slobozit din robia pamantului si mi-au naruit toate nazuintele lumesti. Ei m-au facut strain imparatiilor pamantesti si locuitor netrebnic al pamantului. Precum o fiara haituita isi gaseste un salas mai ferit decat una nehaituita, asa si eu, incoltit de vrajmasi, am aflat cel mai ferit salas, adapostindu-ma sub Cortul Tau, unde nici prietenii, nici neprietenii nu pot pierde sufletul meu. Vrajmasii m-au invatat ceea ce prietenii nu inteleg - ca omul nu are vrajmas mai mare pe lume decat pe sine insusi.

Daca ati putea tace precum dumnezeii, v-ati putea impaca precum dumnezeii. Daca v-ati cauta pe voi insiva in ei si nu pe ei in voi, i-ati putea auzi cum isi spala unii celuilalt picioarele. I-ati putea auzi peste tot: in Gange si in Iordan, in Nil si in Amazon, peste tot. In toate raurile in care va cufundati unii pe altii in numele lor, ei isi spala picioarele unii altora. O, daca macar v-ati spala gurile...

Sfantul Nicolae Velimirovici

Sa dea Dumnezeu sa rodeasca in sufletele voastre aceste cuvinte! Eu personal nu am gasit unele mai frumoase nicaieri..
Reply With Quote