View Single Post
Vechi 15.12.2009, 17:46:51
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Da, mai ales ca e un mare abuz ca majoritatea sa doreasca sa faca religie la scoala, iar minoritatea atee sa le-o interzica.
Minoritatea atee e de parere ca locul religiei e in biserica. Nu in scoala. Si nu predata confesional, unor copii de 7 ani. Intelegi diferenta?

Citat:
Eu știu că nu aveam voie să merg la Sfanta Biserica atunci in comunism.
Eh, uite, vezi ca nu stii? Eu am fost dus la biserica de bunica mea in nenumarate randuri in anii '80. Ma mai mult, biserica Sf. Nicolae din Brasov era plina de oameni, atat de Craciun, cat si de Revelion. Botezul l-au facut acasa, ca era iarna, si le era teama de frig.

Mai mult, mergeam cu colindul pe strazi pe 24 decembrie seara, in gasca mare, carand ditamai steaua luminata dupa noi.

Tu crezi ca daca religia era interzisa in Romania cu adevarat, timp de 50 de ani, rasareau 99% din populatie sa se declare credinciosi?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote