Subiect: parerea mea
View Single Post
Vechi 15.12.2009, 18:40:59
daaniell daaniell is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.12.2009
Implicit Doamne ajuta

Pentru cei ce citesc..e otrava..iar pe pentru cei ce se hranesc..e putere. Nu va voi mai deranja dragii mei..eu va zic prieteni..asa imi sunteti dragii mei..si nu atei. Caci Dumnezeu e bun si pe toti ne iarta..Doar atat daca ingaduiti..pentru toti cei care ati citit Vechiul Testament..si nu gasesc raspunsuri..caci unde si unde e Dragostea?(asta va tot intrebati)...Nu voi da un raspuns, ca nu orice poate sa primeasca o hrana..care poate fi tamaduitoare.. Eu doar intreb..si sa fiti voi cu raspunsurile..eu ca tata pedepsesc copilul azi..si il voi avea langa mine o eternitate..? sau il voi iubi o zi..si sa-l pierd pentru totdeauna..Din dragoste am coborat din cer ..si mi-am pironit trupul pe Cruce..si am coborat la iad?..de ce oare..?
Acum nu stiu cum ne vedeti pe noi crestinii..dar nu suntem nimic..suntem tare pacatosi..cand strigam ..nu prea ni se aude glasul..si oare chiar ar trebui sa ne auda cineva..Sti la ce tot ma gandesc io..si o barca pe apa o mana vantul..dar pe noi ce ne mana in viata asta? Ca peste toate tre sa fie si o putere..nu?
Numai la o intrebare..sa-mi raspundeti va rog..cei cititi..ai Vechiului Testament..de ce a coborat Iisus in iad..
Va multumesc..si imi sunteti tare dragi..
Reply With Quote