161. Pucioșii îl desemnează pe Băsescu “Cârmaciul Apocaliptic” (II)
161. Pucioșii îl desemnează pe Băsescu “Cârmaciul Apocaliptic”, cel ce a învins puii roșii ai lui Satana (II)
După victoria în alegeri împotriva coaliției neo-comuniste, urmează sfaturile la adresa lui Traian Băsescu. Acesta trebuie să stea mai departe la cârma corăbiei (România) dar nu oricum, ci după indicațiile care vin de la Pucioasa:
“Și acum grăiesc ție, celui ce stai și iarăși stai pe mai departe la cârma corăbiei Mele de azi, țara română și neamul Meu de pe ea. O, nu te-am lăsat singur, tată, căci ai fost singur, și mulți au fost împotriva ta. Am stat de partea ta cu toate oștirile cerești și îngerești ca pe vremea proorocului Elisei, când am stat cu toată armia cerească de partea lui în ziua când marea oștire vrăjmașă lui a venit să-l biruiască pe el pentru că era robul Meu, și de partea dreptății stătea. Balaurul cel roșu și toți puii lui au împlinit acum o filă din Scriptură și s-au adunat într-un gând toți ca să te biruiască, și duhul minciunii este duhul lui. Este scrisă în Scripturi această filă de istorie, este proorocită să fie, și iat-o, dar pentru aceasta trebuie minte care are înțelepciune. Fiara cea cu șapte capete și zece coarne, adunate într-un singur cuget, împărați prin puterea lor, aceștia au dat un ceas fiarei puterea și stăpânirea lor ca să te biruiască pe tine de la cârmă și ca să supună iarăși neamul Meu român. Eu însă n-am lăsat până în sfârșit puterea cea rea și M-am ridicat spre sfârșitul zilei de sorți și am trezit neamul român și am adus minunea pentru care am dat război mare cu toată oștirea cerească, fiindcă ți-am spus că mare este răzvrătirea și că trebuie să Mă lași pe Mine să pot pentru tine, singur cum ai fost împotriva celor mulți, adunați toți într-un singur gând asupra ta.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)
Țopăiala prostească a lui Geoană la aflarea veștii (premature) că ar fi câștigat alegerile l-a umplut de lacrimi și de revoltă pe Dumnezeul Pucioasei. De aceea el a trecut la contraatac, și a transformat în câteva ore (de seara până dimineața) bucuria lui Geoană în înfrângere și în întristare de mormânt:
“O, M-am umplut de lacrimi și de sfâșietoare durere când i-am văzut pe toți nuntind și dându-și îmbrățișări ca biruitorii, mințindu-i pe cei care-i priveau pe ei strigându-și singuri biruința înaintea neamului român. Mi-am ridicat atunci poporul cel pus la veghe în ziua aceea, l-am îndemnat la mai fierbinte duh de rugăciune cu strigare și am trezit apoi duhul neamului român și l-am sculat să bată la sorți pentru tine, și cântarul a tras în sus pentru tine apoi și am adus minunea, și așa am biruit Eu în chip minunat și ți-am dat biruința, căci altfel nu se mai putea împotriva marii răzvrătiri și trufii ridicate asupra ta. I-am orbit apoi pe toți și s-au crezut biruitori și au cântat și au jucat de seara până dimineața peste tot pe vatra acestui neam și își dădeau daruri și îmbrățișări, dar nunta lor s-a schimbat în mormântare în zorii dimineții cu care Eu am biruit pentru tine. O, așa am biruit Eu și cu voi, cei curați cu inima, ziua aceea de cumpănă mare pentru soarta neamului român. Eu ți-am spus să nădăjduiești, și tu M-ai ascultat, și prin nădejdea ta te-am scos biruitor, tată.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)
Traian Băsescu trebuie să le fie de acum recunoscător liderilor pucioși și Dumnezeului lor pentru nesperata lui biruință și, drept mulțumire, să-și împucioșească și el viața și conduita de zi cu zi (referitoare la credință, alimentație, îmbrăcăminte, obiceiuri):
“Acum fii viteaz, și să bată în tine o inimă curată pe mai departe. Ai grijă de țara Mea de azi, păzește-o pe cât poți de tot desfrâul de pe pământ, de minciună, de călcarea poruncilor vieții, și caută spre poruncile Mele ca să se învețe mai desăvârșit viața ta cu ele, ca să-Mi dai cinste, fiule, căci Eu, Domnul, ți-am dat izbăvire și te păzesc ca pe un fiu credincios acestui neam ales, în mijlocul căruia stau de mai mult de cincizeci de ani cu masă de cuvânt, lucrare cu istorie în mijlocul neamului român, lucrare prigonită de fiara cea roșie în fel și chip, și dacă vrei să cauți în filele vremii vei găsi prigoana asupra poporului Meu și a vaselor purtătoare de Dumnezeu, cu care Eu am lucrat și lucrez lucrarea venirii cuvântului Meu pe acest sfânt pământ, pământul român.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)
Băsescu trebuie să citească de acum din cartea-catehism “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” ca dintr-o adevărată Biblie. Aici el va descoperi cum s-a proorocit în decursul vremii că pucioșii vor fi biruitori peste tot pământul, și de aceea el va trebui să le acorde tot sprijinul pe care i-l vor cere:
“Ți-am dat cartea acestei lucrări atunci când am dat-o neamului român; ți-am pus-o în brațe. Deschide-o, tată, și vezi istoria Mea cu poporul cuvântului Meu din mijlocul neamului român. E vremea să biruiesc cu nădejde, și am în mijlocul neamului român popor cules de Mine pentru împlinirea Scripturilor venirii Mele cuvânt pe pământ acum pe vatra neamului român, țara strălucirii, din pricina râului cuvântului Meu care curge din Mine în mijlocul acestui neam. Mă aplec înaintea Tatălui Savaot pentru biruința cea de acum și Îl aud pe El că-Mi spune să te păstoresc, să-ți dau cuvântul Meu de Păstor și să te bucur cu ocrotirea Mea, căci lucrul tău este greu și îți trebuie sprijin ceresc. Mereu, mereu voi ține pe poporul cuvântului Meu rugător înaintea Mea pentru soarta neamului român ori de câte ori îl voi vedea sub cruce grea, și îl voi izbăvi pe el. Dar sunt adânc îndurerat acum de la cei ce s-au unit toți într-un gând cu potrivnicul Meu, cu satana, cu cei ce se fățărnicesc măgulindu-Mă prin fățărnicia lor, precum este scris despre cei fățarnici pentru statul lor cel înalt peste oameni. Ai grijă să fii blând și smerit cu inima, plin de veghe și de iubire sfântă pentru acest neam ales, iar pe cei ce te-au înconjurat cu răzvrătirea lor tu să-i ierți, tată, «căci a Mea este răzbunarea, și Eu voi răsplăti», precum este scris. Amin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)
Un obiectiv de viitor, la care va trebui să contribuie și Traian Băsescu, va fi recunoașterea oficială a sectei Noului Ierusalim ca fiind singura biserică adevărată. La această “Biserică” va trebui să adere, ca un adevărat “credincios”, inclusiv proaspătul reales Traian Băsescu, deoarece la această sectă vor veni curând toate neamurile ca să i se închine, iar BOR este doar cu “neorânduială” și cu nepăsare față de post și de rugăciune și de aceea este “pârâtă a fi biserică”:
“Îți dau în taină mare sfinții cei biruitori și ajutători, și cu ei să cârmuiești corabia Mea. Deprinde-te tu și toată casa ta să mulțumești lui Dumnezeu în toate zilele și să-I dai cinste mare, căci neamul român are peste el pe Dumnezeul Cel adevărat, pe Cel ce stă în mijlocul lui și face sfat cu el și împlinește apoi cuvântul Său. În toată lucrarea ta de cârmaci pentru acest neam înaintea neamurilor de pe pământ nu uita, nu uita să faci cumva să întărești credința românului și să aducă el lui Dumnezeu cinstirea cuvenită Lui, că Mă doare cu rană grea ca și pe străbunii lui neorânduiala pentru cele lăsate din strămoși și din sfinți, postul și rugăciunea și duhul de biserică sfântă și nu doar pârâtă a fi biserică. O, nimic nu este bun fără de Dumnezeu pe pământ și peste om, iar neamul român trebuie să fie prin împlinire neam creștin așa cum au fost străbunii lui, ba și mai mult, căci vremea este cu judecată în ea peste faptele cele rele ale oamenilor. Săptămâna are două sau trei zile de post, și Mă doare cu rană adâncă neorânduiala în care neamul român stă cu tot cu păstorii care stau peste el în numele Meu. O, trebuie întărită această împlinire sfântă, căci Eu, Domnul, am de adus acest neam la mare slavă cerească pe pământ între oameni, și voiesc să Mă arăt cu el munte de Tabor și să vină neamurile să ia cuvântul Meu cel plin de înviere de pe acest munte sfânt, pământul român. O, e mare, e mare lucrarea cuvântului Meu pe vatra acestui neam și taina care o poartă el! Fii credincios și nu necredincios, căci cei necredincioși lucrării Mele de azi, scrisă în Scripturi să fie, iată, iau aceștia plată cu cei necredincioși, și vor lua, căci Mă apropii cu plata dreptății cea după faptă, că M-a durut cu rană grea împotrivirea celor din români care s-au unit acum cu duhul satanei ca să te piardă pe tine de la cârma corăbiei Mele. O, nu! Eu sunt Cel tainic și lucrez minunat, și am lucrat așa cum ți-am făgăduit că voi lucra peste împotrivirea care s-a ridicat să te doboare.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)
|