Subiect: Educatia azi
View Single Post
Vechi 03.03.2007, 20:50:43
ARHANGHELUL ARHANGHELUL is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2006
Implicit

Am spus ca sant depasite pentru ca de atata timp modul de predare de a invata un elev este cam acelasi si pe oameni nu prea ii schimba cu nimic.Daca ne uitam in societate fiul nu are inbunatatiri fata de tata ci doar adaptarea la timpul respectiv in care sa nascut.El face aproape aceleasi greseli sufletesti.Iar scoala ar trebui sa se gandeasca mai mult la acest lucru dar este mai usor sa ii dai elevului sa tociasca si dupa aceea sa fie ascultat sau sa discuti teme care nu au legatura cu sufletul elevului.Daca pe elevi ii invatam acelas lucru sau aceeasi materie pe care am invatato noi cum putem sa avem copii mai buni,iubitori,milostivi,sufletisti,etc. decat noi si generatiile trecute cand noi defapt creem acelas om prin acest invatamant static iar copilul va deveni la fel de static cand el ar trebui sa fie foarte flexibil cum sant copiii intre 1 si 3 ani, acesti copii iubesc pe toata lumea si nui invata nimeni cum sa iubeasca, pe cand ceilalti se limiteaza.
Cred ca ar trebui sa se faca intai niste scoli de profesori care sa le stie pe toate cate sant pe pamant si in suflete.
Omul in scoli uita sau il facem noi sa uite de suflet asta am vrut sa spun.
Reply With Quote