Subiect: Cele 10 porunci
View Single Post
Vechi 16.12.2009, 08:37:56
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
:)

poi draga mea sora Maria-Luisa a citat fara ,fara "in" shi de aceea e de neintzeles; dar citatul corect este:

"... ca defapt in pisMiliOjOqqqlulhul tau shade barna telescopica a popopostului."

deci accentul cade pe lacomie daca shti citi atent.

dar foarte bine ca nu ma iei in seama ca iata ash vrea sa fac shi eu ca dumneata sa reushesc shi eu sa nu ma iau in serios, sa nu am iarashi impresia ca ar valora ceva vorbele mele ca doar nu era vorba despre mine... shi oricum eu scriu mai mult pentru mine... deci ai dreptate ca shi mie imi e greu sa le pricep ca e foarte greu sa-tzi scri tzie insushi-shiri... shi fac asta ca sa tziu minte dar recunoscu ca nu tziu minte nici macar o litera... ca daca ash tzine minte o litera m-ash mantui, defapt doua:
i shi N... m-ash mantui daca le-ah memora. dar eu vreau sa tziu minte texte lungi shi sa invatz lectzii grele... shi de aia ma risipesc prin pustii ca paduchii, ca ploshnitzele... ca gogoshile cu gem de prune...

Dumneata esti sigur ca ai mai lasat palinca in Romania?
Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales Vezi mesajul
Dumneata esti sigur ca ai mai lasat palinca in Romania?
simtzi mirosul de palinca? de pa-lin-k? poi vezi? de ce nu ascultzi de legea 10-a care spune ca sa nu pofteshti nimic din cele ce sunt ale aproapelui tau... dar dumneata de aia m-ei fi acuzat ca-s beat, ca betzivilor nu trebuie sa te mai cazneshti sa le dai dreptate... dar eu am recunoscut ca n-am... eu nu am in mod sigur... dar... dar El?

El are, de data asta prin guritza Mariei-Luiza:
Citat:
In numele Domnului, nu se judeca unul pe altul, nu se fac razboaie, nu se minte, nu se fura, nu se poarta invidie si ranchiura, pentru ca toate acestea atrag dupa sine acelasi lucru.
Citat:
In rest, respect si pace tuturor!
multzumim la fel soro draga!

shi sa ne ierte evreul alesj ca e tare suparat pe cei suparatzi... zicand ca li se trage de la panik, pardon palink... inseamna ca au citit aceshtia shi ceva le-a putzit la nasuc... ce le-o fi putzit? de ce shi-au adus ei aminte? ce i-o fi suparat?
Reply With Quote