Subiect: parerea mea
View Single Post
Vechi 16.12.2009, 09:14:22
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de daaniell Vezi mesajul
Draga MariS de ce i-ai spune unui ciob "fratia ta"..? Cand suntem in fata unui Sfant suntem inmarmuriti..nu putem grai nimic..caci vazand Lumina..ne dam seama de intunericul din noi..atunci merita un ciob sa fie numit "fratia ta"?. Mai bine i-ai spune draga asa: cersetorule ce cauti si tu pe aici..si atunci ai multumi o cateva persoane..caci asa ne vad ei pe noi..ca niste cersetori si cerem mila de la un Dumnezeu..care nici nu exista. Si desi ne vad atat de mici si neinsemnati, ne-ar lua si ce nu avem, ca defapt ce avem noi, am putea noi satura pe cei ce nu vor mancarea noastra, caci cu pietre ne hranim, si asa piatra cu piatra, nu ne surpam, de ce o fi temelia asa puternica..? Ne uitam in straita noastra..si amu ce oare om mai da spre hrana..ca noi le-am spus: asa putina paine de la fiecare sa va fie pentru multa vreme; si ei au calcat-o in picioare. In prima zi primise de la mine..o bucata tare frumoasa de paine..calcata a fost in picioare..si aruncata sub pietre..Se vor hrani pietrele..si se vor satura..si omul..
Poate vicleanul sa piarda o batalie pe teritoriul lui?..Va accepta mierea in locul otravii..?Poate sa posteze o intrebare..si sa accepte raspunsul? Inainte de a o posta..stia ca nu va accepta nici un raspuns. Spre amagire vine vicleanul,..nu? si apoi tare usor se aluneca pe teritoriul lui..Televizorul, calculatorul..sunt locuri unde tare mult i place sa insele..sa distruga pacea dintre oameni..acesta e cuvantul..sa distruga..
Mai si la noi cei atat de amarati si neinsemnati..ce ar mai putea distruge..ce o mai vrea de la noi? Caci din pamant suntem..si in pamant ne intoarcem. Asa tre sa fie omul..sa fie cu gandul la moarte..sa fie smerit..si vicleanul nu poate distruga..ceea ce nu cunoaste..ca mandria nu poate sa cunoasca smerenia.
Si noi suntem precum niste pesti..asa e zvacnirea noastra..precum pestele pe uscat..iesiti din raul cel curgator..doar doar or vedea si ceilalti asemeni noua..cand vom intra in izvor..si astfel sa ne urmeze..spre viata. Caci pestele ce este prins in momeala..nu are viata lunga departe de izvor. Acum e timpul sa ne intoarcem la viata..sa nu ne prinda vicleanul in plasa..raspunsurile au fost si sunt..Si nu sunt intrebari..pt cate raspunsuri are Biserica noastra. Dar cine refuza hrana de la mama..pai ziceau ei: "ca si pe ei i mana cineva"..cine sunt aceea care ne mana..om vedea cu totii cand ne-om intoarce in pamant.
Desi straita noastra e goala..si dragostea noastra e atat de mica..defapt noi nu avem iubire..este Cineva care este Tatal nostru..al tuturora..Dumnezeu al Dragostei..si la El e toata puterea..si va scutura pamantul..ori il va inunda..doar doar cei aflati pe uscat..sa intre in raul purtator de viata de la inceputul veacurilor..care e biserica noastra cea draga. Si apoi ne-om intreba..de ce sunt cutremure..de ce sunt tzunami?
Si raspunsul nu il vom da noi, ci ei, care i-am rugat sa nu raspunda la ce cred ei de cuviinta..ci la tot..Caci un dumnezeu..ar trebui sa nu pronunte cuvantul..nu stiu..
Noi suntem o piatra neinsemnata..dar temelia e puternica..si pentru a distruge temelia tre sa raspundeti la tot..Asa ca uitati acest mesaj..care nici nu exista..e mult prea dur pentru niste tineri..ci mesajelor anterioare dati-le lamurire..Nu fiti vicleni..si selectati doar ce vreti voi..
Si amu sa nu va mahniti pe mine..ca de mine ati scapat..v-as fi dus cu mine..ca imi sunteti tare dragi..sa nu fim intristati ca ne ajuta Bunul Dumnezeu pe toti..ne iarta El..caci sunt om si nu stiu ce e dragostea..da o fi o tare mare dragoste de ne-a creat. Dupa chipul si asamanare Lui..asa scrie in Vechiul Testament, nu?
Dumnezeu in mijlocul nostru
Va spun fratie pentru ca si intr-un ciob de sticla se poate oglindi Lumina
cea Sfanta a Dumnezeirii. Dar eu sunt un ciob de lut si nu reusesc sa
oglindesc nimic. Iar cuvintele pe care le scrieti merg la inima.
Iertare.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote