View Single Post
Vechi 16.12.2009, 14:18:18
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

eu si sotul meu am discutat pe tema aceasta intre noi si cu alte persoane ...e clar ca sunt mai multe tabere ...noi facem parte din tabara care crede ceea ce scrie in apocalipsa13.Intrebarea pe care i-am pus-o sotului meu a fost : crezi ca eu as putea supravietui dc ceva se va intampla si va trebui sa fugim in munti ? iar el a spus : cu ajutorul lui D-zeu cred ca da ,deoarece tu esti o femeie puternica ! despre asta e vorba : credinta si supravietuire ! cei care acum iau in deradere apocalipsa13 mult vor plange ! si eu eram superficiala inainte ,insa ceva m-a facut sa ma schimb : credinta ! eutiroxul pe care il iau pe viata pt tiroida ma ajuta fizic,insa cu ajutorul lui D-zeu duc boala inainte ! nu stiu cati dintre voi si-au pus intrebarea ce ar face daca...? eu da ! pentru ca avand o boala cronica ,depinzand de niste medicamente ,te gandesti la multe ! nimeni nu stie cand se va implini ceea ce scrie in apocalipsa13,insa cert este ca a inceput ! ma credeti ca eu de cand am venit acasa nu mi-am facut card la banca ? daca inainte aveam vreo 4 acum nu vreau nici macar unul ! dar ce se va intampla cand nu o sa mai poti plati cash ? vei fi nevoit sa iti faci card !
s-a discutat,se discuta ,si se va mai discuta despre 666 intrebare este : ce vei face tu cand iti vor implanta cipul si nu vei putea sa decizi tu pentru tine !?
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote