Subiect: Ritm alert
View Single Post
Vechi 16.12.2009, 17:19:51
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elizabeta Vezi mesajul
Hai sa va spun ce-a patit o cumnata de-a mea. A aflat ca a murit cineva de la ei din bloc, la spital. Femeia s-a gandit ca vin rudele de la tara, ca n-o sa aibe oamenii unde sa stea, ca nimanui n-o sa-i arda de gatit etc. Asa ca l-a trimis pe sotul ei sa ia niste suc, apa minerala, cartofi etc, a pregatit mancare, a intins masa in sufragerie, a pus pahare, farfurii, tacamuri, in fine, a pregatit cum a putut ea mai bine (si credeti-ma, chiar se pricepe), apoi s-a dus la vecinii cu pricina, a sunat, nimic...a sunat la ceilalti vecini, care habar n-aveau ca murise cineva...in cele din urma rudele s-au intors acasa, ca sa afle ca mortul fusese lasat la morga si facusera aranjamente sa fie dus direct la capela cimitirului...
no comment
Liz...scuze ca ma bag si eu in discutia voastra, eu zic ca aici nu a fost comunicare doamna sau cumnata ta trebuia sa intrebe intii daca au nevoie de ajutor.........na zic si eu. Stiti ce va rog sa nu trimiteti zapada aici la mine ca deobicei dupa o saptamana sau cam asa ceva cum e vremea in Rom este si aici in statul unde locuiesc eu.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote